David. Postat Octombrie 31, 2022 Postat Octombrie 31, 2022 Numele tău :David Vârsta ta :17 Cu ce ai ajutat comunitatea până acum?:Am ajutat comunitatea prin activitatea mea. Sunt un fost admin care s-a retras din cauza ca nu aveam timp si pentru teamspeak si am spus sa ma reintorc avand timp acum. Cu ce ai putea să îl ajuți în continuare de acum înainte :Cu activitate pe canalul de Asistenta si pot sa mai ajut pe forum prin crearea de posturi la anumite categorii. Ești recomandat de cineva de pe comunitate? : Nu Ai citit regulamentul? (Cititi REGULAMENTUL pentru cuvantul cheie): Forta asistenta UniqueID :K50l+jnK5cxDNnIsT6fir8JI5lU=
LCS PREMIUM .GoSSen. Postat Octombrie 31, 2022 LCS PREMIUM Postat Octombrie 31, 2022 din partea mea ai un speram sa faci treaba cat mai buna si sa fi cat se poate de activ, bafta !
Z1nNN Postat Octombrie 31, 2022 Postat Octombrie 31, 2022 Iti dau un , astept sa vad activitatea ta pe Forum/TeamSpeak. Mult succes!
Administrator devylinn @ Leaguecs Postat Octombrie 31, 2022 Administrator Postat Octombrie 31, 2022 Pro, succes, sper sa faci o treaba buna!
Global-Moderators PlayZeeK. # GFX Postat Octombrie 31, 2022 Global-Moderators Postat Octombrie 31, 2022 Spor la activitate sper sa te tii de treaba
LCS PREMIUM Bombo | ftw. Postat Noiembrie 1, 2022 LCS PREMIUM Postat Noiembrie 1, 2022 Te rog sa ma contactezi pe mine sau pe orice alt Support pentru a iti putea acorda gradul
Postări Recomandate
Arhivat
Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.