Sari la conținut

[Stiri IT] De acum vei putea să ai net prin Starlink și în rulotă, pe drum spre următoarea ta vacanță!


Z1nNN

Postări Recomandate

p7WkTQv.jpg

 

Elon Musk e pus pe lucruri serioase. După achiziția Twitter, finalizată recent, SpaceX a anunțat că va permite utilizatorilor să-și cumpere un reciever special care le va permite să aibă internet pe rulotele lor, chiar și când acestea sunt în mișcare, ceea ce e chiar un lucru interesant. Dar, ca orice lucru bun, acest serviciu costă al naibii de mult. Dar hai să le luăm pe rând.

În primă fază, cei care voiau să aibă internet prin Starlink în rulotele lor puteau face asta, dar doar cât vehiculul era staționat. Chiar și așa, conexiunea bună la internet pe care acest serviciu o oferea, chiar dacă în anumite cazuri, i-a împins pe mulți să opteze pentru el. De acum însă, cu ajutorul unui panou special gândit pentru chestia asta, conexiunea la internet nu va fi întreruptă pe drum. Mai mult, Elon Musk a declarat pe Twitter că acest panou poate furniza internet prin Starlink oricărui obiect terestru aflat în mișcare deci, în teorie, poți să-ți pui asta și pe mașină. Nu știu cine ar face-o, însă.

Click aici pentru mai multe informatii! 

 

Și acum, prețul. Serviciul în sine rămâne la tariful de 135 de dolari pe lună, dar e bine de știut că banda de rețea nu va fi prioritizată pentru utilizatorii Starlink for RVs, cu precădere în zonele foarte aglomerate. Partea cea mai dureroasă abia acum vine, însă. În timp ce, pentru serviciul de net cât timp rulota este staționată utilizatorii nu au nevoie decât de farfuria obișnuită, care costă 600 de dolari, acest panou special care să permită conexiunea și în mișcare costă… 2.500 de dolari. Ouch.

Cu toate astea, pagina Starlink promite că acest panou este rezistent la intemperii și că este gândit să reziste în timp. Din ce în ce mai mulți oameni din lume aleg să-și vândă casa și să plece într-o aventură continuă într-o rulotă, iar cu siguranță acest serviciu le va prinde foarte bine. De menționat este că acest serviciu pentru net on the go nu este, momentan, disponibil și în România.

 

zonait.ro

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate