edy^ Postat Decembrie 31, 2019 Postat Decembrie 31, 2019 Nickname: edy^ Nume Real: Andrei-Eduard Vârsta Reală: Am 13 ani , în luna aprilie fac 14 ani Număr de Posturi: 120 Vechime în comunitatea LeagueCs Romania? : In această comunitate frumoasă am 2 săptămâni și o zi. Experienţă moderare: Am o experiență de 50-65%. Categoria de Moderare pentru care optaţi: Aș dori categoria Socializare. O scurtă descriere despre dvs. : Sunt un baiat cu cei 7 ani de acasa , cat de cat inalt si cu ochii caprui. Motivul pentru care doriţi un acces: Să pot avea grijă de aceea secțiune și să nu se creeze un haos. Cu ce consideraţi că puteţi îmbunătăţi categoria pe care urmează să o moderaţi: Eu cred că o pot înbunatăți creend mult mai multe joculețe atractive. Alte precizări (opţional): Mulțumesc pentru atenția acordată!.
LCS PREMIUM NeRvOaSa Postat Ianuarie 2, 2020 LCS PREMIUM Postat Ianuarie 2, 2020 Acceptat ca moderator pe categoria socializare si multimedia . Activitate pe ambele categorii Topic inchis .
Postări Recomandate
Arhivat
Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.