Sari la conținut

[FOTBAL] Dinamo Kiev - Rennes 0-1. Trupa lui Mircea Lucescu are eșecuri pe linie în grupele Europa League


Alexandru06 @ LCS

Postări Recomandate

  • Administrator

YzAwZjkxYWVkNzFmY2JkOTc5NzVkNTk3Mjk2.thu

Sursa

 

Dinamo Kiev a suferit al patrulea eșec în grupele Europa League, contra lui Rennes. Formația lui Mircea Lucescu e ultima în clasament, cu zero puncte după primele patru meciuri.

Pe prima poziție este Fenerbahce (10 puncte), urmată de Rennes (10 puncte) și de AEK Larnaca (3 puncte). Următorul duel al celor de la Dinamo Kiev din Europa League este programat pe 27 octombrie, pe terenul ciprioților de la Larnaca.

Dinamo Kiev - Rennes 0-1. Trupa lui Mircea Lucescu are eșecuri pe linie în grupele Europa League.

După 1-2 în partida tur, Dinamo Kiev a sperat că își va lua revanșa în fața lui Rennes, însă fără succes. După 0-0 la pauză, francezii au reușit să înscrie imediat după startul actului secund, atunci când Wooh a marcat în minutul 48. 

Mircea Lucescu nu este însă singurul român implicat în meciurile din grupele Europa League și Conference League, programate pe 13 octombrie. Astfel, în afară de "Il Luce", Ștefan Radu este rezervă la Lazio în partida cu Sturm Graz, la fel ca și Rareș Ilie la Nice, în duelul cu Slovasko.

Mircea Lucescu a dezvăluit condițiile în care s-au antrenat jucătorii lui Dinamo Kiev înaintea meciului cu Rennes

Duminica trecută, echipa din capitala Ucrainei s-a relansat în campionatul intern după ce a învins-o pe Rukh Lvov, dar meciul a fost întrerupt de o alarmă care a obligat pe toată lumea să intre la adăpost timp de o oră şi jumătate.

A doua zi, bombardamentele ruse au surprins jucătorii în timp ce se pregăteau să înceapă antrenamentul. Şedinţa a fost anulată, iar echipa a plecat rapid spre oraşul polonez Cracovia. La sosirea la destinaţie, după un traseu de şapte ore, echipa nu a găsit un teren iluminat pentru a se antrena.

Dar tehnicianul român a găsit şi un avantaj: ”Să te antrenezi fără lumină, acest lucru îţi exersează concentrarea, atenţia şi colaborarea”, a spus Mircea Lucescu, potrivit Agerpres.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate