Z1nNN Postat Octombrie 11, 2022 Postat Octombrie 11, 2022 Numele tău : Z1nNN / Gabriel Vârsta ta : 17 Cu ce ai ajutat comunitatea până acum?: Momentan nu am ajutat-o cu nimic, insa de-acum as putea sa contribui cu activitate si mai multe chestii pe aceasta comunitate. Atat pe 'TeamSpeak', cat si pe Forum daca este nevoie. Cu ce ai putea să îl ajuți în continuare de acum înainte : Pai, as putea ajuta aceasta comunitate cu activitatea mea zilnica atat pe TeamSpeak, cat si pe server/forum daca este nevoie de orice, sa indrum membrii noi *sa le explic cum sta treaba cu Forumul/Teamspeak-ul*, si multe altele. Pentru inceput nu mai am nici o idee, insa pe parcurs voi dobandi o anumita experienta, intelegeti la ce ma refer. Ești recomandat de cineva de pe comunitate? : Mr.JohnnySins Ai citit regulamentul? (Cititi REGULAMENTUL pentru cuvantul cheie): Aplic pentru asistenta UniqueID : 1z6UMsykomugpFeHXSBgWrvH/5k=
LCS PREMIUM unguru Postat Octombrie 11, 2022 LCS PREMIUM Postat Octombrie 11, 2022 nu ai citit regulamentul. with by unguru
Global-Moderators dRama t i c a Postat Octombrie 11, 2022 Global-Moderators Postat Octombrie 11, 2022 Cuvânt cheie greșit. Îmi pare rău. Contra.
Griffon Postat Octombrie 11, 2022 Postat Octombrie 11, 2022 Contra... Motivele sunt mai sus. Nu ai citit regulamentul.
LCS PREMIUM eAgLe EyE HARDCORE Postat Octombrie 11, 2022 LCS PREMIUM Postat Octombrie 11, 2022 cerere copiata
b0rn0key Postat Octombrie 11, 2022 Postat Octombrie 11, 2022 Cerere copiata, regulament necitit Contra.
Administrator .GoSSen. Postat Octombrie 11, 2022 Administrator Postat Octombrie 11, 2022 este un regulament in orice proiect de genul, in loc sa dai dovadă de maturitate citind acel regulament ti a fost mult mai usor sa dai copy/paste, de aici reiese faptul că nu acorzi deloc timp acestui proiect al asistentei leaguecs asa ca din partea mea ai seara buna iti doresc
LCS PREMIUM ᴹᴿLucifer | S.T.N Postat Octombrie 12, 2022 LCS PREMIUM Postat Octombrie 12, 2022 Motivele mai sus
Postări Recomandate
Arhivat
Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.