Metra Postat Decembrie 14, 2023 Share Postat Decembrie 14, 2023 La 11.12.2023 la 19:06, xtop a spus: 1]. Numele vostru: cristi [2]. Numele de pe server: xtop [3]. Varsta: 12 [4]. Level:12 [5]. De ce doresti admin?:sa ajut comunitatea (imi cer scuze dar nu am stiut unde sa fac cerere) @xtopFac exceptie la varsta. Acceptat pentru probe! Sper sa faci treaba. Da-mi mesaj pe discord pentru comenzi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Engine.Adv Postat Decembrie 14, 2023 Share Postat Decembrie 14, 2023 [1]. Numele vostru: George [2]. Numele de pe server: Eng!n3 [3]. Varsta: 21 [4]. Level: 13 [5]. De ce doresti admin?: As dorii sa devin admin aici deoarece sunt o persoana activa, cooperativa, imi place sa ma joc si sa socializez dar si sa ajut playerii. Pot avea o conversatie in limba romana dar si in engleza cu un player la nevoie. De 3 zile de cand am descoperit server-ul doar aici ma joc pentru ca m-a prins foarte tare si cred ca m-as descurca si as face treaba buna. Multumesc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
sarpem1uuu Postat Decembrie 16, 2023 Share Postat Decembrie 16, 2023 [1]. Numele vostru: Vlad [2]. Numele de pe server: sarpem1u [3]. Varsta: 27 [4]. Level: 14 [5]. De ce doresti admin?: sa ajut serverul sa evolueze . si sunt de mult pe aici pe server ! oamenii de treaba ! 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Metra Postat Decembrie 16, 2023 Share Postat Decembrie 16, 2023 La 14.12.2023 la 23:21, Engine.Adv a spus: [1]. Numele vostru: George [2]. Numele de pe server: Eng!n3 [3]. Varsta: 21 [4]. Level: 13 [5]. De ce doresti admin?: As dorii sa devin admin aici deoarece sunt o persoana activa, cooperativa, imi place sa ma joc si sa socializez dar si sa ajut playerii. Pot avea o conversatie in limba romana dar si in engleza cu un player la nevoie. De 3 zile de cand am descoperit server-ul doar aici ma joc pentru ca m-a prins foarte tare si cred ca m-as descurca si as face treaba buna. Multumesc. @Engine.AdvAcceptat. Pm Discord pentru comenzi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Metra Postat Decembrie 16, 2023 Share Postat Decembrie 16, 2023 Acum 3 ore, sarpem1uuu a spus: [1]. Numele vostru: Vlad [2]. Numele de pe server: sarpem1u [3]. Varsta: 27 [4]. Level: 14 [5]. De ce doresti admin?: sa ajut serverul sa evolueze . si sunt de mult pe aici pe server ! oamenii de treaba ! @sarpem1uuuSlaba activitate ai, dar ești acceptat cu scopul ca îți îmbunătățești activitatea! Pm Discord pentru comenzi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
deeyea Postat Decembrie 17, 2023 Share Postat Decembrie 17, 2023 [1]. Numele vostru: Andrei [2]. Numele de pe server: deea [3]. Varsta: 23 [4]. Level: 13 [5]. De ce doresti admin?: Vreau sa ajut jucatorii noi care intra pe server si sa-i ajut multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Hammas Postat Decembrie 17, 2023 Share Postat Decembrie 17, 2023 [1]. Your name:kamran [2]. Server name:THODA BG [3]. Age:19 [4]. Level:22 [5]. Why do you want admin?:i want help players and see who cheating in server 1 3 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Metra Postat Decembrie 17, 2023 Share Postat Decembrie 17, 2023 Acum 4 ore, deeyea a spus: [1]. Numele vostru: Andrei [2]. Numele de pe server: deea [3]. Varsta: 23 [4]. Level: 13 [5]. De ce doresti admin?: Vreau sa ajut jucatorii noi care intra pe server si sa-i ajut multumesc @deeyea Really? RESPINS! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
mannn Postat Decembrie 19, 2023 Share Postat Decembrie 19, 2023 [1]. Numele vostru: Adrian [2]. Numele de pe server: mann [3]. Varsta: 18 [4]. LeveL: 8 [5]. Ore jucate[Apasa aici]: 12 [6]. De ce doresti admin?: Ca sa pot sa pedepsesc playerii care nu respecta regulile si sa indrum persoanele noi ca sa aiba o idee despre server si sa nu faca greseli in legatura cu regulamentul Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
ExtazzYy Postat Decembrie 20, 2023 Share Postat Decembrie 20, 2023 [1]. Numele vostru:Andrei [2]. Numele de pe server:ExtazZyY1 [3]. Varsta:18 [4]. Level:26 [5]. De ce doresti admin?:Vad ca nu sunt oameni noapte și pot sta 1 2 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
wgh Postat Decembrie 21, 2023 Share Postat Decembrie 21, 2023 On 20/06/2023 at 11:44, Metra said: @VenuS [1]. Name :wGh [2]. Nick Server :wGh [3]. Age :16 [4]. LeveL :12 [5]. Hours played [34] [6]. Did you read the rules ? :Yes [7]. Why do you want admin ? : I want to supervise players, hackers, and those who do bad things and protect the server. [8]. How well do you know English?:10/10 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
terminatorplayz Postat Decembrie 23, 2023 Share Postat Decembrie 23, 2023 (editat) On 11/10/2022 at 19:23, XenonOne said: Editat Decembrie 24, 2023 de terminatorplayz Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
terminatorplayz Postat Decembrie 24, 2023 Share Postat Decembrie 24, 2023 [1]. Name :Kumar [2]. Nick Server :suhaib [3]. Age :17 [4]. LeveL:11 [5]. Hours played: 30 [6]. Did you read the rules ? :"Zm#LeagueCS" [7]. Why do you want admin ? : I am passionate about ensuring a positive gaming experience for all players on the server. As an active member of the community, I strive to maintain a friendly and fair gaming environment. With admin privileges, I aim to contribute to the server's safety by enforcing rules, resolving conflicts, and preventing disruptive behavior. I am dedicated to upholding the server's standards and fostering a welcoming atmosphere for both new and seasoned players. I am committed to using admin powers responsibly to enhance the overall enjoyment of everyone on the server [8]. How well do you know English?:10/10 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
xtop Postat Decembrie 25, 2023 Share Postat Decembrie 25, 2023 1]. Numele vostru: cristi [2]. Numele de pe server: xtop [3]. Varsta: 12 [4]. Level:13 [5]. De ce doresti admin?:sa ajut comunitatea 1 3 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
KinGStyle Postat Decembrie 26, 2023 Share Postat Decembrie 26, 2023 [1]. Numele vostru: Ma numesc Teodor. [2]. Numele de pe server: teoo. [3]. Varsta: 18 [4]. Level: 8 [5]. De ce doresti admin?: Doresc admin pe acest server, deoarece am ramas placut surprins cum a reusit acest server sa mentina un numar, destul de ridicat, de jucatori, chiar si dupa 2 ani. Vazand ca acest proiect este serios, as dori sa ma implic cat mai mult. Detin experienta necesara, fiind admin timp de 5 ani de zile pe o alta comunitate, care s-a inchis recent. 1 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Metra Postat Decembrie 27, 2023 Share Postat Decembrie 27, 2023 La 19.12.2023 la 17:50, mannn a spus: [1]. Numele vostru: Adrian [2]. Numele de pe server: mann [3]. Varsta: 18 [4]. LeveL: 8 [5]. Ore jucate[Apasa aici]: 12 [6]. De ce doresti admin?: Ca sa pot sa pedepsesc playerii care nu respecta regulile si sa indrum persoanele noi ca sa aiba o idee despre server si sa nu faca greseli in legatura cu regulamentul @mannnAcceptat pentru probe! Pm pe Discord cu parola dorită! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Metra Postat Decembrie 27, 2023 Share Postat Decembrie 27, 2023 La 21.12.2023 la 12:06, wgh a spus: [1]. Name :wGh [2]. Nick Server :wGh [3]. Age :16 [4]. LeveL :12 [5]. Hours played [34] [6]. Did you read the rules ? :Yes [7]. Why do you want admin ? : I want to supervise players, hackers, and those who do bad things and protect the server. [8]. How well do you know English?:10/10 @wgh Rejected! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Metra Postat Decembrie 27, 2023 Share Postat Decembrie 27, 2023 La 11.12.2023 la 19:06, xtop a spus: 1]. Numele vostru: cristi [2]. Numele de pe server: xtop [3]. Varsta: 12 [4]. Level:12 [5]. De ce doresti admin?:sa ajut comunitatea (imi cer scuze dar nu am stiut unde sa fac cerere) @xtop Respins! Nu încă. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Metra Postat Decembrie 27, 2023 Share Postat Decembrie 27, 2023 Acum 15 ore, KinGStyle a spus: [1]. Numele vostru: Ma numesc Teodor. [2]. Numele de pe server: teoo. [3]. Varsta: 18 [4]. Level: 8 [5]. De ce doresti admin?: Doresc admin pe acest server, deoarece am ramas placut surprins cum a reusit acest server sa mentina un numar, destul de ridicat, de jucatori, chiar si dupa 2 ani. Vazand ca acest proiect este serios, as dori sa ma implic cat mai mult. Detin experienta necesara, fiind admin timp de 5 ani de zile pe o alta comunitate, care s-a inchis recent. @KinGStyleRespins! Limbajul. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
xtop Postat Decembrie 27, 2023 Share Postat Decembrie 27, 2023 1]. Numele vostru: cristi [2]. Numele de pe server: xtop [3]. Varsta: 12 [4]. Level:13 [5]. De ce doresti admin?:sa ajut comunitatea 2 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
kamr1an Postat Decembrie 29, 2023 Share Postat Decembrie 29, 2023 [1]. Numele vostru:kamran [2]. Numele de pe server:THODA BG [3]. Varsta:19 [4]. Level:22 [5]. De ce doresti admin?:vreau sa ajut jucatorii si sa vad pe cine trisez pot ucide 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Metra Postat Decembrie 29, 2023 Share Postat Decembrie 29, 2023 La 27.12.2023 la 23:38, xtop a spus: 1]. Numele vostru: cristi [2]. Numele de pe server: xtop [3]. Varsta: 12 [4]. Level:13 [5]. De ce doresti admin?:sa ajut comunitatea @xtopRespins, nu au trecut 2 saptamani de la ultima cerere! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
-wK- Renix /./ Postat Ianuarie 3 Share Postat Ianuarie 3 (editat) [1]. Your name: Rayan [2]. Server name: IrSoY. [3]. Age: 22 [4]. Level: 13 [5]. Why do you want admin?: to help server day and night Editat Ianuarie 5 de -wK- Renix /./ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Alexhulk Postat Ianuarie 4 Share Postat Ianuarie 4 [1]Numele vostru: Alex [2]Numele de pe server: HulkTheLegend [3]Varsta: 19 [4]Level: 12 [5]De ce dorești admin: Să pot ajuta comunitatea și playerii si sunt foarte activ cel puțin noaptea când adminii sunt puțini sau chiar deloc 3 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
ExtazzYy Postat Ianuarie 6 Share Postat Ianuarie 6 [1]. Numele vostru:Andrei [2]. Numele de pe server:ExtazZyY1 [3]. Varsta:18 [4]. Level:26 [5]. De ce doresti admin?:Sa pot da slay 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Postări Recomandate