Sari la conținut

[Stiri Gaming] CD Projekt Red are planuri mari: ce se întâmplă cu The Witcher și Cyberpunk 2077


Alexandru06 @ LCS

Postări Recomandate

  • Administrator

cdprojekt-800x450.jpg

>> SURSA <<

 

Dezvoltatorul a împărtășit o foaie de parcurs pe termen lung care elaborează și extinde planurile sale. Pentru început, un proiect cu numele de cod „Orion” este de fapt o continuare a Cyberpunk 2077 care va „dezvolta în continuare potențialul” francizei SF. Este în dezvoltare de echipele CDPR din Boston și Vancouver.

Și deși nu este un secret pentru nimeni că există un nou joc The Witcher bazat pe Unreal Engine 5, care a intrat în pre-producție în primăvara acestui an, este într-adevăr doar începutul unei noi trilogii. S-ar putea să nu fii nevoit să aștepți mult pentru a vedea toată povestea.

CDPR speră să lanseze toate cele trei jocuri într-un interval de șase ani, primul, nume de cod „Polaris” servind drept bază tehnologică pentru celelalte două.

Alte titluri includ „Sirius”, un spin-off The Witcher cu elemente solo și multiplayer destinate unui „public mai larg”. Este dezvoltat de studioul The Molasses Flood. Un alt proiect, „Canis Majoris”, este un joc din universul Witcher „cu drepturi depline”, construit de un dezvoltator extern folosind UE5.

Ce urmează

Și nu, CDPR nu va rămâne blocat să creeze jocuri Cyberpunk și Witcher pentru totdeauna. „Hadar” va fi un univers nou, de la zero. Este încă în stadiile extrem de incipiente de dezvoltare, de altfel lucrul conceptual a început abia în 2021.

Indiferent de ceea ce joci, ar trebui să te aștepți ca jocul online să devină o caracteristică de bază. În prezentarea foii de parcurs, CDPR a spus că „majoritatea” noilor sale jocuri vor avea o componentă multiplayer. Compania a fost timidă cu privire la ceea ce va implica acest lucru.

CDPR nu se sfiește cu privire la motivele extinderii. Catalogul mai larg și cooperarea cu dezvoltatorii externi îl vor ajuta să „atingă noi consumatori”, menținând în același timp trei francize de durată. Dacă totul merge bine, un producător cel mai bine cunoscut pentru lansările rare, concentrate pe un singur jucător, va oferi un flux constant de jocuri care îl vor ajuta să devină un nume mult mai cunoscut, asemănător Activision Blizzard și Ubisoft – ca dimensiune, dacă sper că nu și în ceea ce privește calitatea.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate