Administrator PinkyQueen @ LCS Postat Octombrie 2, 2022 Administrator Postat Octombrie 2, 2022 Bine v-am gasit la un nou interviu in cadrul proiectului LEAGUECS! In acest interviu suntem alaturi de @Alexandru06 Reporter - devylinn: Buna Alexandru06! Iti multumesc ca ai acceptat invitatia mea pentru acest interviu! Moderator forum - Alexandru06: Buna devylinn! Iti multumesc si eu pentru invitatie. Reporter - devylinn: Pentru inceput am sa iti adresez cateva intrebari personale, putem incepe? Moderator forum - Alexandru06: Da, desigur! Reporter - devylinn: Cum te numesti, cati ani ai si unde locuiesti? Moderator forum - Alexandru06: Numele meu este Alexandru, 23 de ani locuiesc in Filipestii de Padure. Reporter - devylinn: Cum te-ai caracteriza in cateva cuvinte? Moderator forum - Alexandru06: Baiat serios care face treaba buna, glumet. Reporter - devylinn:Ai un job? Daca da, care este acesta? Moderator forum - Alexandru06: Da, am un job. Electrician, dar pe partea de cablare (dulapuri de joasa/medie tensiune). Nu are nici o treaba cu Electricitatea, etc. Reporter - devylinn: Cum ai vedea tu relatia perfecta? Moderator forum - Alexandru06: Ei bine, neavand o relatie pana acum, relatia perfecta este sa ne intelegem amandoi, sa ne iubim, altceva nu stiu ce sa mai zic. Reporter - devylinn: Care sunt defectele & calitatile tale? Moderator forum - Alexandru06: Defectele mele: ma supar/enervez rapid dar imi trece foarte repede. Calitatile mele: a rezolva problemele intre doi oameni (sa ii impac si sa fie totul bine), muncitor, sincer. Reporter - devylinn: Care este frica ta? Moderator forum - Alexandru06: Frica de paianjeni, de Dumnezeu si de moarte. Reporter - devylinn: Ai frati / surori? Daca da, cum te intelegi cu ei? Moderator forum - Alexandru06: Da, am un frate. Ne intelegem de minune si pot spune ca am un frate de nota 10! Reporter - devylinn: Care este mancarea ta preferata? Moderator forum - Alexandru06: Sunt mai multe... Dar o sa scriu cateva aici: Cartofii prajiti cu piept de pui + salata de varza, piure + pulpe de pui + salata verde, Kebab care include si cartofi prajiti + salata de varza, rosii, ceapa, etc. Vinetele, ficat prajit cu salata verde si mai am o gramada dar ajunge. Reporter - devylinn: Ai animale de companie? Moderator forum - Alexandru06: Nu, pentru ca locuiesc la bloc si parintii mei nu doresc un animal de companie.. Matusa mea are un catel si mai ma duc saptamanal si ma joc cu el. Reporter - devylinn: Detii un vehicul personal? Ce masina ti-ar placea sa conduci pe viitor? Moderator forum - Alexandru06: Da, detin un vehicul personal, Seat Ibiza 2003. Pe viitor as vrea sa conduc o masina Hybrid, Hiundai sau Toyota. Reporter - devylinn: Ce gen de muzica asculti? Moderator forum - Alexandru06: Dubstep, Electric, Rap. Acum pe timpul de vara doar mix Electric ascult. Reporter - devylinn: Ai o ,,melodie preferata” ? Daca da ne-o poti spune si noua? Moderator forum - Alexandru06: Da, sunt mai multe melodii preferate pe care le ascult. Una este aceasta: Efemero - Amelia / iar cealalta este: Shouse - Won't Forget You Reporter - devylinn: Iti multumesc pentru raspunsurile date, acum vom trece la o serie de intrebari despre lumea "virtuala", esti pregatit? Moderator forum - Alexandru06: Da, sa vedem ce iese. LUMEA VIRTUALA - Alexandru06 Reporter - devylinn: Cum ti-ai ales numele? Moderator forum - Alexandru06: Numele meu este Alexandru iar 06 vine de la data mea de nastere. Reporter - devylinn: Ce jocuri joci? Moderator forum - Alexandru06: Inainte jucam World of Warcraft aproape in fiecare zi, acum fiindca m-am lasat de joc, pot spune ca am revenit la Counter Strike 1.6. Reporter - devylinn: Cum ai aflat de comunitatea LEAGUECS? Moderator forum - Alexandru06: Comunitatea am aflat-o de la tine "@devylinn". Reporter - devylinn: Ce crezi ca ar ajuta la dezvoltarea comunitatii? Moderator forum - Alexandru06: Este superba asa cum este in acest moment, nu cred ca ar exista ceva in plus la dezvoltarea comunitatii. Reporter - devylinn: Ai oameni in comunitate pe care ii poti numi prieteni? Moderator forum - Alexandru06: Da, am. devylinn, Shadows Adi, rakzewww si cam atat momentan. Reporter - devylinn: De ce ai decis sa devii un membru staff? Moderator forum - Alexandru06: Pai in primul rand pentru a ajuta comunitatea, de a cunoaste oameni noi, iar devylinn a vrut sa intru si eu in Staff. Reporter - devylinn: Ce parere ai despre comunitatea LEAGUECS & administratia acesteia ? Moderator forum - Alexandru06: Comunitatea LEAGUECS este minunata pentru mine, administrarea acesteia pot spune ca este foarte buna, oameni seriosi, de treaba, muncitori. Reporter - devylinn: Care a fost prima ta impresie despre aceasta comunitate,staff si ce ne poti spune despre cum evolueaza lucrurile ? Moderator forum - Alexandru06: Prima mea impresie a fost ca nu cunosteam absolut pe nimeni, intr-adevar ma cunosc cu @dRama cat de cat. Lucrurile evolueaza minunat si pot spune ca vom avea un viitor superb, comunitatea aceasta este superba la care mi-a schimbat putin viata. Reporter - devylinn: Ai un mesaj pentru cititori? Moderator forum - Alexandru06: Va salut cu respecte si va pup pe toti! Reporter - devylinn: Multumesc ca ai dorit sa participi la acest interviu! O zi frumoasa iti doresc! Moderator forum - Alexandru06: Si eu iti multumesc pentru invitatie! O zi/seara superba si frumoasa iti doresc si tie. Acesta a fost interviul sustinut de catre @devylinn si @Alexandru06 Multumim pentru timpul acordat! O nota de la 1 la 10. 1 2
LCS PREMIUM Andt. Postat Octombrie 2, 2022 LCS PREMIUM Postat Octombrie 2, 2022 Frumos interviul , felictarii amandurora ! Nota 10+ 2
Fondator Ares Postat Octombrie 2, 2022 Fondator Postat Octombrie 2, 2022 Un interviu decent, ok structurat. Pentru prim interviu, este bine. Felicitari 1 1
Manticore Postat Octombrie 2, 2022 Postat Octombrie 2, 2022 Foarte frumos interviul ! Felicitari amandurora 2
Global-Moderators PlayZeeK. # GFX Postat Octombrie 2, 2022 Global-Moderators Postat Octombrie 2, 2022 Frumos interviu 1 1 1
dexter @ LeagueCS Postat Octombrie 3, 2022 Postat Octombrie 3, 2022 Frumos interviu Nota 10 mai ales ca e primul interviu 1
Administrator Dexter. @ GOV.RO Postat Octombrie 3, 2022 Administrator Postat Octombrie 3, 2022 Structura impecabilă, modul simplu dar plăcut de a scoate informații! Felicitări, Mădălina! Foarte profesionist! 1
LCS PREMIUM Mr.JohnnySins Postat Octombrie 3, 2022 LCS PREMIUM Postat Octombrie 3, 2022 Un interviu reușit! 10* 1
Administrator Vanthea Postat Octombrie 4, 2022 Administrator Postat Octombrie 4, 2022 Ati făcut o treaba buna amândoi. Frumos interviu. Congrats! 1
Postări Recomandate