Sari la conținut

[Știri IT] - Noile drivere NVIDIA oferă o experiență îmbunătățită în Overwatch 2


dRama t i c a

Postări Recomandate

NVIDIA-Ge-Force-RTX-Game-Ready-Driver-28
 

Noul GeForce Game Ready Driver a fost lansat miercuri de către cei de la NVIDIA. Acesta oferă performanță optimizată în Overwatch 2, titlu ce va fi lansat pe 4 octombrie cu suport pentru NVIDIA Reflex. În același timp, există suport pentru 4 noi monitoare compatibile G-SYNC și 16 setări optimizate pentru jocuri populare.

Pregătește-te pentru Overwatch 2 cu NVIDIA Reflex

Overwatch 2 aduce o experiență multiplayer, cu un accent pus pe lupte 5v5, începând cu 4 octombrie. Gamerii ce utilizează GeForce vor putea beneficia de o experiență mai fluidă încă de la lansarea jocului, cu ajutorul NVIDIA Reflex. Aceasta reduce latența de sistem, oferind astfel jucătorilor posibilitatea de a ținti mai repede, de a reacționa mai rapid și de a trage mai precis în jocurile competitive. Pentru a fi mai competitiv, îți poți crește numărul de cadre pe secundă cu plăci video mai rapide și monitoare de gaming 360Hz G-SYNC pentru esports.

Folosind noile plăci video GeForce RTX seria 40, poți depăși 360 de cadre pe secundă la rezoluție 2560×1440, noul punct ideal pentru performanță competitive, claritate și latență scăzută. Ba mai mult, noile plăci video sunt atât de rapide, încât Blizzard a crescut limita de cadre pe secundă în Overwatch 2 la 600 de cadre pe secundă.

 

Noul driver NVIDIA Game Ready vine și cu alte funcții precum:

Suport pentru 4 noi monitoare G-SYNC:

HP HyperX Armada 27

HP HyperX Armada 25

Sony IZONE M9

Sony IZONE M3

16 jocuri noi primesc setări optimizate prin GeForce Experience cu un singur click, care configurează instant opțiunile din jocuri astfel încât să fie potrivite pentru specificațiile hardware pe care le ai (peste 1000 de titluri sunt deja suportate)

Call of the Wild: The Angler

Destroy All Humans! 2 – Reprobed

F1 Manager 2022

Farthest Frontier

Inside the Backrooms

Isonzo

Lego Brawls

Marvel’s Spider-Man Remastered

Metal: Hellsinger

MultiVersus

Rumbleverse

Saints Row (2022)

Scathe

Steelrising

Two Point Campus

Way of the Hunter

Despre driverele Game Ready

Driverele GeForce Game Ready livrează cea mai bună experiență în jocurile tale preferate pentru că sunt calibrate în colaborare cu dezvoltatori și testate extins pe mii de configurații hardware de desktop sau laptop pentru performanță și fiabilitate maxime.

Programul NVIDIA Game Ready Driver a fost creat de la 0 drept metodă pentru a oferi cele mai bune experiențe de gaming posibile. Acest program crează o sinergie cu dezvoltatorii de jocuri, setând o cadență regulată pentru schimbul între diferitele build-uri de jocuri și drivere. NVIDIA și dezvoltatorii lucrează împreună pentru a optimiza și rezolva probleme, și pentru a itera build-uri corespunzătoare, astfel încât atât jocul, cât și driverul Game Ready să livreze cea mai bună calitate și performanță la lansare.

 

Sursa : www.zonait.ro

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate