Sari la conținut

[Știri - VALORANT] - VALORANT apare pe Play Store?


dRama t i c a

Postări Recomandate

VALORANT se dovedește a fi un un succes pentru Riot Games, datorită creșterii și interesului tot mai mare din partea spectatorilor și a jucătorilor.

Cu toate acestea, echipa din SUA vrea să țintească mai sus prin lansarea VALORANT Mobile, ale cărui prime detalii au apărut în Google Play Store.

 

Potrivit mai multor tweet-uri postate în ultimele ore, vizibile și în partea de jos a acestei știri, Riot își testează în prezent FPS-ul pe smartphone-urile Android cu o fază de testare beta privată. Mulțumită lui Leakers on Duty și DannyINTEL, putem vedea capturi de ecran din magazinul oficial Google cu o descriere importantă: "Vă mulțumim că v-ați alăturat weekendului de testare. Acesta este un prototip în curs de realizare și, în conformitate cu NDA, nu aveți voie să împărtășiți informații cu nimeni din afara Riot sau a celorlalți participanți la test.” 

Această mică confirmare cu privire la dezvoltarea versiunii pe mobil a VALORANT sunt trei imagini publicate de Valorant Mobile Intel, care se referă la ecranul de pornire, ecranul de logare și ecranul de creare a lobby-ului. Nu există încă capturi oficiale în joc, dar aceste detalii sunt suficiente pentru a încadra statutul dezvoltării VALORANT pentru smartphone-uri. Deocamdată, nu ne rămâne decât să așteptăm primele informații oficiale direct de la Riot Games.

 

Sursa www.everyeye.it

 

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate