Sari la conținut

[Fotbal] Detaliul care îl transformă pe Lionel Messi într-un ”geniu”: ”Este deasupra tuturor!”


Alexandru06 @ LCS

Postări Recomandate

  • Administrator

NjgxOTQ2YzVmMGE5MjU3ZmMzMmU5ZGFiZDky.thu

Sursa: digisport.ro

Jorge Sampaoli (62 de ani) a antrenat prima reprezentativă a Argentinei în perioada iunie 2017- iulie 2018 și a condus echipa la Cupa Mondială din 2018.

Astfel, tehnicianul care a mai trecut pe la formații precum Olympique Marseille, Atletico Mineiro, Santos FC sau Sevilla a avut șansa de a-l pregăti pe Lionel Messi.

Detaliul care îl transformă pe Lionel Messi într-un ”geniu”: ”Este deasupra tuturor!”

Sampaoli a vorbit despre experiența de a-l antrena pe starul celor de la Paris Saint Germain și a dezvăluit detaliul care îl transformă pe Messi într-un adevărat geniu.

”Să îl antrenezi pe Messi înseamnă să antrenezi un geniu. Este deasupra tuturor, știe chiar și când echipa va pierde sau va câștiga. Din două priviri, îți spune exact ce se întâmplă. Este un lider tăcut, dar înțelege ce se va întâmpla.

Știe când o echipă nu are nicio șansă să câștige. Pe lângă abilitățile sale tehnice, știe să citească jocul, de asta este un geniu”, a declarat Jorge Sampaoli, potrivit Goal.

Recordul doborât de Leo Messi după ce a înscris pentru PSG în meciul cu Lyon

Leo Messi a stabilit un nou record după golul marcat la meciul dintre Lyon și PSG, scor 0-1. Acesta i-a devansat pe Cristiano Ronaldo și Pele.

Prin reușita din partida cu Lyon, Leo Messi a devenit jucătorul cu cele mai multe goluri marcate din acțiune și lovituri libere.

Fără golurile înscrise din lovituri de la 11 metri, Leo Messi a ajuns la 672 de reușite în carieră.

Înainte de golul cu Lyon, argentinianul se afla la egalitate cu Cristiano Ronaldo și Pele, toți având câte 671 de goluri marcate, fără reușitele din penalty.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate