Sari la conținut

[Fotbal] Marius Șumudică a spus ce decizie ar lua dacă ar fi în locul lui Dan Petrescu


Alexandru06 @ LCS

Postări Recomandate

  • Administrator

YmNjZTA2OWU4ZDUzMjRkMzI2NGVjYWZlYTFi.thu

Sursa: digisport.ro

Dan Petrescu (54 de ani) a fost aspru criticat de Ioan Varga (63 de ani), cel care a avut repetate luări de poziție în ultimele zile, de când zvonurile potrivit cărora urmează să-l dea afară pe antrenor s-au intensificat.

Marius Șumudică (51 de ani), antrenor care a avut un scurt mandat în vara anului trecut la CFR, consideră că nu mai e cale de întoarcere la Cluj și că Dan Petrescu va pleca.

Marius Șumudică a spus ce decizie ar lua dacă ar fi în locul lui Dan Petrescu.

În același timp, antrenorul care o pregătește acum pe Al Raed a recunoscut că, dacă ar fi în locul lui Dan Petrescu, ar pleca de la CFR, însă nu fără să-și primească banii din clauza de reziliere, în valoare de 400.000 de euro.

”Nu aș fi rămas (n.r. dacă ar fi fost în locul lui Dan Petrescu). Cum să mai lucrez cu un astfel de președinte, care vine, iese pe post și spune astfel de lucruri despre antrenorul în care ar trebui să aibă încredere? Înseamnă nu mai are încredere în antrenor. Pierzi și grupul.

Niciodată nu renunțam la clauză. E un contract pe care cele două părți trebuie să-l respecte. Eu, când mi-am făcut contractul la CFR, l-am făcut cu drepturi și obligații.

E greu ca Dan Petrescu să continue activitatea. În momentul în care vine patronul și face astfel de declarații, e greu ca tu, antrenor, șeful vestiarului, să mai ai susținerea grupului”, a spus Marius Șumudică, la Fotbal Club, de la Digi Sport.

Marius Șumudică: ”CFR, foarte slab”

Marius Șumudică a anunțat că a urmărit meciurile CFR-ului din acest sezon și a catalogat drept ”foarte slab” jocul echipei.

”Am văzut toate meciurile CFR-ului. Foarte slab joacă. Din punctul meu de vedere, cu FC Argeș au avut doar 15 minute bune, în care puteau tranșa jocul. Asta e filosofia lui Dan Petrescu, nu trebuie să placă ochiului.

Eu, la CFR, am încercat să schimb ceva, să lucrez mai mult posesie, să le dau încredere și libertate jucătorilor, nu să joc minge lungă și să recuperez mingea a doua, care a altă filosofie, eu nu-l critic pe Dan Petrescu.

Eu doar am încercat să schimb filosofia și Petrila avea altă exprimare, suporterii erau mulțumiți, chiar dacă noi câștigam 3-2. A fost greu, pentru că veneam după un antrenor cu un alt stil”, a declarat Marius Șumudică.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate