Sari la conținut

[Stiri Gaming] Atunci când jocurile devin realitate: arma din WOW creată de un bijutier


Alexandru06 @ LCS

Postări Recomandate

  • Administrator

lich-king-800x450.jpg

Sursa: https://playtech.ro/2022/atunci-cand-jocurile-devin-realitate-arma-din-wow-creata-de-un-bijutier/

Acest lucru nu este științific, dar, din experiența mea cu Warcraft, cea mai iubită eră și personaj este ceea  Wrath of the Lich King. Regele Lich este, desigur, Arthas, cândva prinț moștenitor al Lordearon și cavaler al mâinii de argint, care, într-un efort de a-și salva poporul, ar fi mânuit sabia Frostmourne și, făcând astfel, s-a blestemat.

Frostmourne are puterea de a spulbera și de a întemnița sufletele victimelor sale, transformând pe cei vii în slujitori strigoi ai Regelui Lich. Arthas a ucis regi și a distrus națiuni cu Frostmourne și, cel puțin pentru mine, este cea mai legendară sabie din universul WoW și o parte cheie a istoriei lumii.

Febo este un bijutier profesionist cu o experiență de peste zece ani, iar în urmă cu câțiva ani și-a deschis propria companie și acum are propriul atelier. Bănuiesc că în slujba lui anterioară, șeful nu era dispuși să folosească atelierul companiei pentru a scoate arme Warcraft. Febo a început să joace jocuri Warcraft când avea 12 ani și, practic, cele două pasiuni ale lui sunt bijuterii și jocurile fantasy.

 

A ales Frostmourne ca primul său proiect de ultimă generație pentru că „m-am jucat WOW foarte mult timp”. „Deoarece Frostmourne face parte din poveste din 2004 în diferite jocuri și expansiuni, a trebuit să aleg ce design să folosesc ca referință”, spune Febo. „Am folosit designul de la Warcraft Reforged și știu că toată lumea urăște Reforged, dar pentru mine aceasta este încă cea mai plăcută versiune a Frostmourne și cu siguranță are cele mai multe detalii: și îmi plac detaliile!”

Mai jos, este unul dintre acele videoclipuri de „proces” care este oarecum fascinant de vizionat, în principal din cauza combinației dintre setul de abilități ale lui Febo și a vedea toate trusele de bijutieri folosite: plus modul în care toate aceste sute de componente individuale sunt planificate, executate perfect și, în cele din urmă, combinate în ceva superb.

Inutil să spun, desigur, Febo a fost întrebat, dar „sabia nu a fost făcută pentru vânzare, dar ar fi foarte, foarte scumpă!”

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate