Sari la conținut

[Fotbal] Daniel Boloca, noul pariu al lui Edi Iordănescu: ”Un vis devenit realitate! Sunt fericit pentru mine și părinții mei”


Alexandru06 @ LCS

Postări Recomandate

  • Administrator

aD02MzYmaGFzaD0zMjQwOTdjMTZjODhmMTAzNmQ4

Sursa: https://www.digisport.ro/fotbal/echipa-nationala/daniel-boloca-noul-pariu-al-lui-edi-iordanescu-un-vis-devenit-realitate-sunt-fericit-pentru-mine-si-parintii-mei-1921629

Daniel Boloca (23 de ani) de la Frosinone este, poate, cel mai surprinzător nume pe care selecționerul Edi Iordănescu l-a convocat pentru ultimele două partide din Liga Națiunilor, cu Finlanda (23 septembrie, la Helsinki) și cu Bosnia-Herțegovina (26 septembrie, în Giulești).

Mijlocașul născut în Italia, la Chieri, din părinți români, s-a mai aflat în vederile foștilor selecționeri ai României, însă niciunul nu a crezut în calitățile sale, așa cum s-a întâmplat în cazul lui Edi Iordănescu.

Daniel Boloca, nerăbdător să debuteze pentru naționala României

Daniel Boloca traversează o perioadă foarte bună în cariera sa, fiind considerat unul dintre cei mai valoroși mijlocași din Serie B, catalogat cel mai puternic din istorie, cu formații precum Reggina, Brescia, Bari, Genoa, Cagliari, Parma, Palermo, Venezia sau Perugia la start.

Frosinone este pe locul 3 în Serie B, cu 12 puncte adunate în primele șase runde, fiind la doar trei puncte în spatele celor de la Reggina și Brescia.

Sâmbătă, la ultima partidă din Serie B, Daniel Boloca a fost titular și intergralist în victoria obținută în fața celor de la Palermo, scor 1-0.

La Palermo, Ionuț Nedelcearu a fost integralist.

La finalul jocului, Daniel s-a declarat extrem de încântat de faptul că a fost convocat în premieră la echipa națională a României. Chiar dacă nu îl leagă foarte multe de fotbalul românesc, acesta a lăsat să înțeleagă că este foarte bucuros și mândru că va reprezenta țara părinților săi.

”Convocarea la echipa națională? Pentru mine este un vis devenit realitate. Acestea nu sunt lucruri care se întâmplă în fiecare zi. Sunt foarte fericit atât pentru mine, cât și pentru părinții mei. (n.r. - Ce urmează pentru tine?) Săptămâna următoare o dedic trup și suflet echipei națională, apoi, când voi reveni, mă voi gândi la ce urmează”, a declarat Daniel Boloca pentru tuttofrosinone.com

Cine este Daniel Boloca

Daniel Boloca (23 de ani) s-a născut în Italia, la Chieri, localitate aflată la 10 kilometri de Torino. Are 1,85 metri înălțime și joacă pe postul de mijlocaș central.

Daniel s-a format la academia clubului Juventus Torino, însă în iulie 2016 a rămas fără contract. Așa că a mers să dea probe în Slovacia și a fost acceptat la Tatran Presov, unde nu avea să rămână decât un sezon.

Fotbalistul a fost foarte aproape să joace în România, la Viitorul Constanța (actuala Farul Constanța),  după cum a povestit primul său impresar, Giorgio Boscarato, însă acest lucru nu s-a mai întâmplat

Între 2017 și 2020, Daniel Boloca a jucat în ligile inferioare din Italia, la Romanese, Pro Sesto, Francavilla și Fossano.

În noiembrie 2020, a semnat un contract cu Frosinone. În sezonul 2021-2022, mijlocașul român a fost unul dintre cei mai buni jucători pentru Frosinone, potrivit datelor InStat.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate