Sari la conținut

[Crypto] FIFA, în parteneriat cu Algorand, va lansa o platformă de NFT-uri


cnz-

Postări Recomandate

La doar câteva luni distanță de Cupa Mondială din 2022, FIFA, organismul de conducere global al fotbalului, a anunțat că va lansa o platformă NFT pentru obiecte digitale de colecție cu tematică fotbalistică.

Platforma FIFA+ Collect urmează să fie lansată la sfârșitul acestei luni și va include NFT-uri „la prețuri accesibile”, care descriu momente celebre din fotbal, artă și imagini. Pe măsură ce Cupa Mondială – care urmează să aibă loc în Qatar la sfârșitul lunii noiembrie – se desfășoară, momentele de la turneul global de fotbal marcant pot fi, de asemenea, transformate în obiecte de colecție digitale.

FIFA+ Collect va rula pe blockchain-ul Algorand dezvoltat de profesorul MIT Silvio Micali. În mai, Algorand a devenit partenerul oficial blockchain al FIFA.

Citat

Platforma FIFA – printr-un blockchain public cu adevărat descentralizat și scalabil – este prima reprezentare tangibilă a parteneriatului tehnic anunțat recent între FIFA și Algorand

, a declarat W. Sean Ford, CEO interimar al Algorand.

Mai multe detalii despre ce colecții vor fi incluse în lansarea FIFA+ Collect vor fi prezentate în curând, precum și informații despre tipurile de NFT care vor fi lansate pe parcursul Cupei Mondiale. Platforma NFT va rula pe FIFA+, platforma organizației pentru meciuri de fotbal live, știri, jocuri și conținut original.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate