CosminJb Postat Septembrie 2, 2022 Postat Septembrie 2, 2022 Numele tău :Cosmin Vârsta ta :16 Cu ce ai ajutat comunitatea până acum?:Nimic special, doar am adus un server de respawn impreuna cu un prieten, si care e aproape cel mai populat server de respawn din comunitate Cu ce ai putea să îl ajuți în continuare de acum înainte :depinde cu ce pot si cum pot, ajut cu ce pot(activitate, implicare si diferite chestii pentru a imbunatati comunitatea Ești recomandat de cineva de pe comunitate? :de unguru Ai citit regulamentul? (Cititi REGULAMENTUL pentru cuvantul cheie):VREAU IN ECHIPA LEAGUECS UniqueID :! Cosmin
Asistență Tehnică TS3 unguru Postat Septembrie 2, 2022 Asistență Tehnică TS3 Postat Septembrie 2, 2022 Ai activitate pe acest server de ceva timp si eu cred ca te-ai descurca in asistenta LCS
LCS PREMIUM KilleR-TerminatoR Postat Septembrie 2, 2022 LCS PREMIUM Postat Septembrie 2, 2022 Succes!!!
Administrator Nemesys. @ LCS Postat Septembrie 3, 2022 Administrator Postat Septembrie 3, 2022 Succes !!
LCS PREMIUM Bombo | ftw. Postat Septembrie 3, 2022 LCS PREMIUM Postat Septembrie 3, 2022 Te asteptam pe canalul de asistenta pentru acces. Bun venit in staff!
Postări Recomandate
Arhivat
Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.