zigarcapasuna Postat Septembrie 2, 2022 Postat Septembrie 2, 2022 Numele tău : zigger. Vârsta ta : 16 Cu ce ai ajutat comunitatea până acum?: Activitate Cu ce ai putea să îl ajuți în continuare de acum înainte : Activitate ,devotament si playeri ajutati. Ești recomandat de cineva de pe comunitate? : @unguru Ai citit regulamentul? (Cititi REGULAMENTUL pentru cuvantul cheie): VREAU IN ECHIPA LEAGUECS UniqueID : 2ssz0ndv1wDwI3qre59jwTtJ5+s=
LCS PREMIUM unguru Postat Septembrie 2, 2022 LCS PREMIUM Postat Septembrie 2, 2022 din partea mea! Te vad activ de ceva timp. Mult succes
SmoKey Postat Septembrie 2, 2022 Postat Septembrie 2, 2022 Sa fiu si eu ca ceilalti hai Doar ca stiu ca la cererea precedenta ai luat respins.
LCS PREMIUM KilleR-TerminatoR Postat Septembrie 2, 2022 LCS PREMIUM Postat Septembrie 2, 2022 Sa-i dam o sansa!!! Succes!!!
LCS PREMIUM ᴹᴿLucifer | S.T.N Postat Septembrie 3, 2022 LCS PREMIUM Postat Septembrie 3, 2022 Oricine merita o sansa ! Succes !
LCS PREMIUM Tarzy Postat Septembrie 3, 2022 LCS PREMIUM Postat Septembrie 3, 2022 Te asteptam pe canalul de asistenta pentru a primi accesul.
Postări Recomandate
Arhivat
Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.