Sari la conținut

[Crypto] - Crypto.com renunță la acordul de sponsorizare de 495 de milioane de dolari cu UEFA Champions League


dRama t i c a

Postări Recomandate

photo-2022-09-01-17-31-09-1024x682.jpg

 

Exchange-ul de criptomonede Crypto.com a renunțat la un contract de sponsorizare de cinci ani în valoare de 495 de milioane de dolari cu UEFA Champions league , liga de elită a fotbalului european, potrivit SportBusiness.

Înainte de negocierile cu Crypto.com, UEFA a fost sponsorizată de compania rusă de gaze naturale Gazprom – un acord pe care liga l-a anulat în martie, după ce Rusia a invadat Ucraina. Exchange-ul urma să înlocuiască Gazprom.

În timp ce acordul cu Crypto.com s-a dizolvat, UEFA are o mulțime de alți sponsori existenți. Potrivit site-ului său web, alianța are acorduri active cu Lay’s, Heineken, Mastercard, FedEx și Sony PlayStation, printre altele.

Negocierile nu au eșuat din cauza bear market-ului. Crypto.com a renunțat la acord din cauza preocupărilor de reglementare din Regatul Unit, Franța și Italia, cu probleme juridice legate de domeniul de aplicare al licențelor sale de tranzacționare și operare, a spus SportBusiness.

Crypto.com continuă să investească în parteneriate sportive

Crypto.com a continuat să se aventureze în parteneriate sportive. Exchange-ul a investit peste 1 miliard de dolari în sponsorizări sportive.

Aceasta include oferte cu: Staples Center din Los Angeles (700 de milioane de dolari pentru 20 de ani de drepturi de denumire), Formula 1 (150 de milioane de dolari pe 5 ani), Miami F1 Grand Prix și Aston Martin; Ultimate Fighting Championship (150 de milioane de dolari pe 5 ani); 175 de milioane de dolari în 10 ani); Cupa Mondială FIFA 2022 (se așteaptă cel puțin 40 de milioane de dolari); clubul din Ligue 1 Paris Saint-Germain (cel puțin 25 de milioane de dolari în trei ani); Liga italiană de fotbal de top Serie A; Liga australiană de fotbal; Philadelphia 76 din NBA și cu Conmebol, organismul de conducere al fotbalului sud-american.

Luna aceasta, exchange-ul a fost aprobat să opereze în Regatul Unit și are in plan să se extindă și în Coreea de Sud.

 

Sursa www.crypto.ro

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate