Sari la conținut

[Știri lume] - Louisiana, păr prins în banda de la bagaje: o femeie de 26 de ani a murit


dRama t i c a

Postări Recomandate

211c925956c8ff6f42562cb332bcb951.jpg

 

Accident teribil pentru un însoțitor de bord de pe aeroportul Louis Armstrong din New Orleans. Victima, Jermani Thompson, a rămas blocată în mecanismul de descărcare a bagajelor. Transportată de urgență la spital, nu a mai putut fi salvată

 

A fost o moarte absurdă cea a unei tinere ce se ocupa de bagaje pe un aeroport din New Orleans, care a fost ucisă pentru că părul ei s-a încurcat în mașinăria unui încărcător de benzi. Victima teribilului accident a fost Jermani Thompson, în vârstă de 26 de ani, o jucătoare de baschet: fata, după cum scrie New York Post, descărca un avion al companiei Frontier Airlines, pe Aeroportul Internațional Louis Armstrong din New Orleans, marți, 30 august, în jurul orei 22.00. Decesul a avut loc pe "platformă", unde avioanele sunt încărcate și descărcate, a relatat un coleg. Țipetele fetei i-au alarmat pe colegi, dar, din păcate, nu a fost posibil să se oprească mecanismul la timp. 

 

Imediat au ajuns și condoleanțele din partea companiei aeriene. 
Grav rănită, Thompson a fost transportată de urgență la spital, dar medicii nu au putut să o salveze. "Ne exprimăm cele mai profunde condoleanțe în urma morții tragice a unui membru al  partenerului nostru de afaceri" a declarat într-un mesaj un purtător de cuvânt al companiei aeriene. "Gândurile noastre sunt alături de familia sa și de cei dragi în aceste momente dificile." "Avem inima frântă și îi susținem familia și prietenii cât putem de bine", a declarat Mike Hough, CEO al GAT. Frontier Airlines a anulat un zbor miercuri dimineață în urma incidentului, în timp ce toate celelalte zboruri au fost operate conform programului. 

 

Sursa www.tg24.sky.ir

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate