Sari la conținut

[Stiri IT] - Detalii despre Samsung Galaxy A04s au apărut pe internet


Razzwan

Postări Recomandate

samsung-a04s-780x470.png.0ff3b544ad5bfa84b184bd94bff9258e.png

Galaxy A04s este numele unui nou smartphone entry-level al celor de la Samsung care urmează să fie lansat în viitor. Zvonuri despre acest model circulă pe internet de ceva timp, lucru care poate însemna că lansarea este destul de aproape. Ce știm sigur este că telefonul va apărea mai devreme sau mai târziu, deoarece există o pagină de suport pentru acest model pe site-ul oficial din Regatul Unit al celor de la Samsung.

Specificațiile lui Samsung Galaxy A04s

Smartphone-ul va fi dotat cu un ecran de 6.5 inch cu o rezoluție de 720 x 1600, rată de refresh de 90 Hz și o luminozitate maximă de 400 nits, iar procesorul acestuia va fi un Samsung Exynos 850. Cât despre memorie, cea RAM este de 3GB iar cea de stocare este de 32 GB.

Camerele acestuia vor fi: cea principală de 50 de megapixeli cu o deschidere a diafragmei de f/1.8, împreună cu două secundare cu senzori de 2 megapixeli, unul pentru poze macro iar celălalt pentru adâncimea imaginii. Camera frontală este de 5 megapixeli și are o deschidere a diafragmei de f/2.2.

Bateria telefonului va fi de 5000 mAh și va avea suport pentru încărcare de până la 15W. Din păcate, acesta nu va veni cu încărcător și nici cu vreo posibilitate de încărcare wireless. Cât despre variantele de culoare, A04s va fi lansat în trei variante: alb, negru și verde închis.

Haideți să vorbim acum și despre preț. După cum probabil v-ați dat seama deja din specificațiile de mai sus, este vorba despre un telefon care se încadrează în gama prețurilor mici, urmând să fie lansat la prețul de 169 de dolari. E clar că vorbim de un telefon entry-level, comparabil cu realme C35 (pe care tocmai ce l-am testat acum câteva zile). Dacă însă țintești către ceva mai spre mid-level, Samsung are și acolo două exemplare foarte bune.

 

Click pentru a vedea sursa.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate