LCS PREMIUM .GoSSen. Postat August 20, 2022 LCS PREMIUM Postat August 20, 2022 Robert Lewandowski (33 de ani) a debutat oficial în tricoul Barcelonei în prima etapă din La Liga, în partida contra celor de la Rayo Vallecano, încheiată cu o remiză, scor 0-0. Lewandowski a luat parte la un interviu inedit publicat pe site-ul oficial al Barcelonei în care a fost pus să numească patru jucători emblematici din istoria fotbalului. Robert Lewandowski a numit patru fotbaliști legendari! Cine este preferatul atacantului polonez Pentru postul de portar, alegerea polonezului a fost Fabien Barthez, francezul care a evoluat pentru formații precum Toulouse, Marseille, Monaco, Manchester United și Nantes. ”Fabien Barthez a fost portarul meu favorit. A câștigat Cupa Mondială, era incredibil. Stilul său era fenomenal”, a spus Robert Lewandowski pentru site-ul oficial al grupării blaugrana. În linia defensivă, Lewandowski l-a ales pe legendarul fotbalist al Barcelonei, Carles Puyol, iar la mijlocul terenului, alegerea atacantului polonez a fost Bastian Schweinsteiger. Bastian Shweinsteiger și-a început cariera de fotbalist profesionist la Bayern Munchen și a fost chiar coechipier la Robert Lewandowski la formația bavareză timp de un an. În atac, polonezul a mizat pe un jucător legendar, trecut și el pe la Barcelona, Thierry Henry. ”Îl aleg pe Thierry Henry ca atacant. A fost idolul meu când eram mic. L-am urmărit întotdeauna, felul în care juca, abilitățile pe care le avea”, a mai spus Lewandowski. Robert Lewandowski, încrezător în forța Barcelonei ”Cred că a trecut prea mult timp pentru Barcelona fără să câştige trofee. Este momentul perfect pentru a câştiga câteva trofee şi sunt sigur că aşa va fi”, a declarat Lewandowski într-un interviu pentru LaLiga World, potrivit Agerpres. Atacantul polonez, care va împlini duminică 34 de ani, consideră ”o mare provocare” venirea sa la Barca după ce a jucat cea mai mare parte a carierei în Bundesliga. ”Nu am vrut să joc toată cariera într-un singur campionat. În Bundesliga totul a fost bine, m-am simţit foarte bine acolo, dar ştiam că acesta era momentul să vin în LaLiga şi să mai fac un pas în cariera mea”, a recunoscut el. În acest sens, Lewandowski a explicat că a fost "momentul perfect" pentru a purta tricoul unei echipe care, după cum a subliniat el, vrea ”să joace bine în acest sezon”. ”Sperăm că la finalul sezonului fanii vor fi foarte fericiţi”, a spus polonezul. Sursa : https://www.digisport.ro/fotbal/la-liga/robert-lewandowski-a-numit-patru-fotbalisti-legendari-cine-este-preferatul-atacantului-polonez-1866329
Postări Recomandate
Arhivat
Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.