Sari la conținut

[Crypto] Fondatorul Terra, Do Kwon, rupe tăcerea – comunitatea reacționează


cnz-

Postări Recomandate

În ciuda încercărilor lui Kwon de a-și șterge numele într-un interviu, membrii comunității rămân nemulțumiți de CEO-ul Terra

Fondatorul Terra, Do Kwon, a rămas în mare parte departe de lumina reflectoarelor, de când proiectul său emblematic s-a prăbușit în mai. Dar într-un nou interviu cu Zack Guzman pentru Coinage, CEO-ul Terraform Labs reflectă asupra situației sale actuale.

 

Cunoscut pentru încrederea în Terra, Do Kwon nu ezita să atace pe oricine spunea lucruri rele despre proiect. De fapt, cu câteva luni înainte de accidentul infam, Kwon a pariat 1 milion de dolari că prețul LUNA nu va scădea sub 95 de dolari până în martie 2023. Astăzi, prețul monedei este zero.

Kwon și-a justificat încrederea, despre care acum recunoaște că „pare super irațională”, în succesul de piață al ecosistemului Terra, deoarece acesta „se apropia de 100 de miliarde de dolari”.

Creatorul Terra a spus că probabil a existat un „insider” la Terraform Labs care a profitat de pe urma informațiilor despre vulnerabilitățile protocolului, adăugând:

Citat

Eu și doar eu sunt responsabil pentru orice slăbiciune care ar fi putut influența vânzătorii short pentru a începe să profite

Kwon a recunoscut că prăbușirea Terra a cauzat daune semnificative investitorilor și industriei cripto. El a descris-o drept „brutală”, menționând că și-a pierdut toată valoarea netă în accident.

El a mai subliniat că Terra a fost în esență viața lui și nu s-a gândit niciodată la ce s-ar putea întâmpla cu el dacă proiectul eșuează.

image.png.a28ccfaf397388716983c8cc30dac4b3.png

sursa <

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate