Sari la conținut

[Crypto] „The Merge” al Ethereum se apropie. Tot ce trebuie să știi dacă tranzacționezi ETH pe Coinbase


cnz-

Postări Recomandate

Coinbase va întrerupe, pentru scurt timp, depozitele și retragerile de tokenuri ETH și ERC-20

Odată cu mult așteptatul „The Merge” al Ethereum, care va avea loc luna viitoare, cele mai mari companii crypto încep să anunțe cum va fi experiența investitorilor pe platformele lor.

Coinbase va întrerupe pentru scurt timp noile depozite și retrageri de tokenuri Ethereum (ETH) și ERC-20, ca măsură de precauție, în timpul fuziunii, care are o dată țintă aproximativă de 15 septembrie.

image.png.3c0df5b80b5e47fe22e557137a20eb20.png

Ethereum este pe cale să se îndepărteze de mecanismul de consens Proof-of-Work într-un eveniment foarte așteptat, cunoscut în comunitatea crypto ca „The Merge”. Printre alte beneficii, tranziția rețelei la Proof-of-Stake se preconizează că va reduce semnificativ consumul de energie al Ethereum și va reduce rata de emisie a tokenurilor ETH.

Coinbase și alte exchange-uri crypto au întrerupt depozitele și retragerile în trecut, atunci când rețelele blockchain au suferit modificări majore. De exemplu, în 2017, Coinbase a întrerupt activitatea în timpul divizării Bitcoin și Bitcoin Cash. Exchange-ul a făcut acest lucru din nou în 2018 și 2020, când Bitcoin Cash a experimentat ulterioare hard fork-uri.

Citat

Nu ne așteptăm ca alte rețele sau monede să fie afectate și nu ne așteptăm la niciun impact asupra tranzacționării cu tokenuri ETH și ERC-20 în produsele noastre de tranzacționare centralizată

,a explicat compania în postarea sa pe blog, care detaliază modul în care fuziunea Ethereum îi va afecta pe clienți.

sursa <

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate