chaosmedia Posted August 10, 2022 Posted August 10, 2022 Prenume » Paul Vârsta » Aproape 25 Locația » Constanta Ocupație » Operator Hobby-uri și pasiuni » Ca si hobby, imi plac aventurile, drumetiile mai excentrice, sa vizitez anumite locuri, si sa descopar anumite lucruri noi, atat acele lucruri cat si povestea/istoria lor. Cred ca m-ati inteles. Modalitate de contact » Discord: chaosmedia#7471 De unde ai auzit de LEAGUECS.RO? » Nu sunt sigur de unde, cred ca am jucat acum ceva timp pe un server de CS care este sau a fost in comunitatea voastra. Probabil de acolo. O poză cu tine (opţional) » Nu cred ca are rost sa atasez poza cu mine aici, dar daca tineti neaparat sa ma vedeti, ma puteti contacta si putem discuta pe Facebook/Instagram. Acordă o notă comunității » 8. Arata ok, doar ca sunt mici detalii care nu dau bine la aspectul principal al forumului. #nohate Alte detalii » Bine v-am gasit! Sper sa ne intelegem cum trebuie. Cheers.
LCS PREMIUM Andt. Posted August 10, 2022 LCS PREMIUM Posted August 10, 2022 Bun venit in comunitatea LEAGUECS ! Iti dorest sedere placuta !
LCS PREMIUM KilleR-TerminatoR Posted August 10, 2022 LCS PREMIUM Posted August 10, 2022 Salut si bine ai venit la noi pe comunitate!!! Sedere placuta iti doresc!!! Spor la fraguri!!!
Girls Queen of Frostbite Posted August 10, 2022 Girls Posted August 10, 2022 Bună! Bine ai venit pe LeagueCS! Ședere plăcută alături noi. CONSTANȚA ruulz!
LCS PREMIUM rakzewww Posted August 11, 2022 LCS PREMIUM Posted August 11, 2022 Bine ai venit fratele Paul!, sper sa te simtit bine alaturi de noi :d
Community Administrators Dexter. @ GOV.RO Posted August 11, 2022 Community Administrators Posted August 11, 2022 int main() { printf("Welcome to LeagueCS ROMÂNIA>"); return 0; }
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.