Sari la conținut

[Crypto] Proiectele bazate pe Terra încep să migreze către Polygon


cnz-

Postări Recomandate

La aproape două luni după prăbușirea ecosistemului Terra, peste 48 de proiecte din rețea încep să migreze către Polygon.

CEO-ul Polygon Studios, Ryan Wyatt, și-a exprimat pe Twitter bucuria pentru capacitatea rețelei sale de a integra multe proiecte în ecosistem. Fondul de mai multe milioane de dolari al Polygon pentru dezvoltatorii Terra a fost foarte eficient în atragerea de talente, a spus el.

Citat

Aceasta reprezintă o mare parte din proiectele Terra, inclusiv unele care nu s-au lansat pe OnePlanet, înainte de evenimentul cataclismic de decuplare

Ark*One și-a redus suportul pentru proiecte aspirante începând cu 15 iunie, dar echipa spune că „va oferi în continuare asistență tehnică pentru proiectele care doresc să migreze de pe Terra” și va permite lansarea proiectelor pe Polygon folosind platforma de lansare.

Polygon pare să aibă mai mult succes decât ecosistemul VeChain în atragerea proiectelor de pe Terra. Deși VeChain a salutat public dezvoltatorii Terra să aplice pentru granturi, se pare că nu multe proiecte au făcut tranziția la ecosistem.

Citat

Deschidem brațele tuturor celor care vor să vină. O lecție învățată în prăbușirea Terra este că este foarte înțelept să fii pe un lanț compatibil cu EVM, astfel încât să nu fie nevoie să reconstruiești, așa că sper doar că oriunde merg dezvoltatorii, ei merg cu EVM în minte pentru longevitate

1_RpxQGM_XZzFAljnt8YZmuQ.thumb.jpg.5844d631de28b0d9b1493ca9d4283991.jpg

 

sursa <

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate