Sari la conținut

[Crypto] Meta integrează NFT-uri pe Instagram în peste 100 de țări


cnz-

Postări Recomandate

Funcționalitatea NFT a Instagram permite utilizatorilor să conecteze un portofel digital, să partajeze NFT-uri și să eticheteze automat atât un creator, cât și un colecționar

Cum funcționează NFT-urile pe Instagram?

Pentru a prezenta cea mai recentă actualizare și a arunca o privire mai atentă asupra integrării, platforma a încheiat un parteneriat cu artista Amber Vitoria, care a lansat recent o colecție NFT numită „Memories Of A Masterpiece”.

 

Funcționalitatea NFT a Instagram permite utilizatorilor să conecteze un portofel digital, să partajeze NFT-uri și să eticheteze automat atât un creator, cât și un colecționar pentru atribuire. Puteți partaja NFT-uri în fluxul principal, în story sau în mesaje.

Odată ce publicați o colecție digitală, aceasta va avea un efect flash și poate afișa informații publice, cum ar fi o descriere a unui NFT.

image.thumb.png.d3394dd2454f7478c3806bcc3b70fbd2.png

Pentru a posta o colecție digitală pe Instagram, trebuie să vă conectați portofelul digital la Instagram. Începând de astăzi, Instagram acceptă conexiuni cu portofelele terțe, inclusiv Rainbow, MetaMask, Trust Wallet, Coinbase Wallet și Dapper Wallet.

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate