Sari la conținut

[Crypto] Ce sunt Utility NFTs și ce beneficii reale pot oferi?


cnz-

Postări Recomandate

Utility NFTs sunt niște active digitale nefungibile ce oferă utilitate, acestea sunt mai mult decât obiecte digitale de colecție, oferind deținătorilor lor privilegii, drepturi și recompense la care altfel nu ar avea acces.

Utility NFTs sunt mai mult decât obiecte digitale de colecție, oferind deținătorilor lor privilegii, drepturi și recompense la care altfel nu ar avea acces.

Volumul total de tranzacționare al tokenurilor nefungibile (NFT) a trecut de la 200 de milioane de dolari în 2020 la peste 12 miliarde de dolari în primul trimestru al anului 2022. Pentru ca această valoare să fie sustenabilă, NFT-urile trebuie să fie mai mult decât hype și FOMO.

Este încă foarte devreme în ceea ce privește descoperirea cazurilor de utilizare în lumea reală pentru NFT-uri. Dar tokenurile unice criptografice au potențialul de a fi mai mult decât niște simple poze pe un blockchain. Utility NFTs — NFT-uri cu cazuri reale de utilizare — ar putea fi încă forța motrice care transformă NFT-urile dintr-o nebunie de investiții într-un nou mod de a lucra, de a juca și de a interacționa.

Exemple de utility NFTs

VeeFriends 

World of Women

Veritree

 

sursa

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate