Sari la conținut

[Stiri Lume] 20 de bărbați înarmați au violat opt femei care filmau un videoclip muzical în Africa de Sud


State

Postări Recomandate

PTQ0MCZoYXNoPTRiZTNjZTg5NzBkNDk4NTZhZmJk

 

O bandă de bărbați înarmați a intrat într-un studio, pe platoul unde se înregistra un videoclip muzical și a violat opt femei tinere care făceau parte din distribuție. Totul s-a petrecut în apropierea unui mic oraș din Africa de Sud, a anunțat poliția vineri, scrie Le Figaro.

Ministrul de interne, Bheki Cele, a declarat că până în prezent au fost arestați trei din cei 20 de suspecți implicați în atacul de la periferia orașului Krugersdorp, la vest de Johannesburg. El le-a spus reporterilor că banda a atacat echipa de filmare în timp ce descărcau echipament şi montau un platou.

Femeile aveau vârste cuprinse între 18 și 35 de ani, a spus el, subliniind că una dintre femei a fost violată de zece bărbați și alta de opt. 

Bărbații din echipă au fost, de asemenea, dezbrăcați şi li s-au luat lucrurile personale. "Se pare că suspecţii sunt cetăţeni străini”, a spus Cele.

Președintele Cyril Ramaphosa a anunțat, la aceeași conferință, că i-a ordonat ministrului de Interne "să se asigure că autorii acestei infracţiuni sunt arestaţi”.

În Africa de Sud, la fiecare 12 minute este raportat poliției un viol.

SURSA

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate