Sari la conținut

[Stiri lume] Will Smith își cere scuze pentru palma pe care i-a dat-o lui Chris Rock la gala premiilor Oscar 2022 : „Mă simt ca naiba”


unguru

Postări Recomandate

image.png

Will Smith prezintă scuze publice pentru gestul violent de la gala premiilor Oscar 2022. La patru luni de la eveniment, actorul și-a cerut scuze de la Chris Rock pentru că i-a dat o palmă.  

„Mă simt ca naiba”, spune Will Smith în înregistrarea video în care-și cere scuze pentru inidentul de la decernarea premiilor Oscar 2022.

Will Smith spune că a vorbit cu Chris Rock după incident, însă acesta din urmă nu este încă pregătit să vorbească despre acest eveniment.

„Am luat legătura cu Chris, iar mesajul pe care l-am primit înapoi a fost că nu este pregătit să vorbească. Când va fi, o va face. Chris, îmi cer scuze. Comportamentul meu a fost inacceptabil şi sunt aici când eşti gata să vorbeşti”, a spus Will Smith în înregistrarea video.

 

Will Smith și-a mai cerut scuze de la mama și fratele lui Chris Rock.

 

„Nu există nicio parte din mine care să creadă că acesta a fost comportamentul corect în acel moment”, a mai adăugat actorul.

Actorul a mai ținut să menționeze că gestul său a fost voluntar și că nu a fost influențat de soția sa, Jada Pinkett Smith, ironizată de Chris Rock în timpul galei Oscar pentru coafura sa.

„Jada nu a avut nimic de-a face cu asta, îmi pare rău”, a mai spus Smith.

Chris Rock a evocat recent incidentul în timpul unui spectacol.

„Cei care spun că vorbele fac rău nu au primit niciodată un pumn în faţă”, a spus el, adăugând „nu sunt o victimă. Da, chestia aia a durut, fir-ar să fie. Dar m-am scuturat de acea chestie şi am mers a doua zi la muncă. Nu m-am dus la spital pentru o tăietură în hârtie”.

După acest incident, Will Smith şi-a anunţat demisia din postul său de membru al Academiei de Arte şi Ştiinţe Cinematografice. De asemenea, a fost interzis de la ceremonii timp de 10 ani.

 

aa1

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate