Sari la conținut

[Stiri lume] Acte de cruzime comise în timpul războiului: Prizonier de război ucrainean, castrat de un soldat rus


.Alexander

Postări Recomandate

62262587.jpg

Un videoclip în care apare un soldat rus care castrează un prizonier de război din Ucraina a apărut pe Telegram. 

 

Conform site-ului de investigație Bellingcat, videoclipul este real.

„Același soldat a apărut într-un clip TV rusesc (cu aceeași pălărie) și nu există nicio dovadă că videoclipul a fost manipulat”, arată sursa citată.

Un bărbat care poartă o uniformă rusă și o pălărie neagră este surprins în timp ce folosește o unealtă specifică castrării.Prizonierul care pare a fi castrat este un bărbat care poartă o uniformă ucraineană. Acesta are mâinile legate la spate.Identitatea bărbatului rus care a efectuat castrarea nu a fost stabilită până în acest moment. Conform Ukraine Alert, acesta este „probabil” membru al grupului de mercenari Wagner care luptă alături de Moscova.

 

Generalul australian în retragere Mick Ryan a scris, pe Twitter, că nu a vrut să amplifice un „act hidos și respingător împotriva unui prizonier de război lipsit de apărare”.

„Ca soldat, îmi frânge inima să văd un coleg fiind tratat în acest fel. Niciun soldat nu merită un tratament atât de dezgustător”, a adăugat el.

La începutul acestei luni, Organizația pentru Securitate și Cooperare în Europa a emis un raport care arată dovezi că forțele ruse care au invadat Ucraina au comis crime de război. Acuzațiile includ tortura, violul și deportările forțate.

 

SURSA: STIRILE PROTV

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate