Sari la conținut

[Stiri IT] Intel Arc – când vor apărea plăcile video ale celor de la Intel?


unguru

Postări Recomandate

image.png

Tom Petersen și Ryan Shrout de la Intel au dezvăluit și confirmat două modele de plăci video: Intel ARC A750 și A770. Asta e o informație importantă când vine vorba de Intel, dar problema este că nu știm nici ce specificații vor avea, nici când vor apărea și nici prețul.

Săptămâna trecută, Intel au confirmat faptul că au primit primul val de plăci video Arc A750 LE pentru revieweri, plăci care sunt acum în teste și care în curând vor fi livrate către publicațiile de tech. Dar ce să vezi, nici aici nu a fost specificată o dată.

Un video de pe canalul Moore’s Law is Dead ne-ar putea explica de ce avem așa de puține detalii în legătură cu plăcile video Intel Arc. Conform unor roadmap-uri dezvăluite neintenționat, compania plănuia să lanseze modelele Arc A770, A750, A580 și A380 până la sfârșitul lunii iulie, perioadă în care deja ne aflăm fără ca nimeni să fi pus mâna pe aceste plăci.

Din cauză că Intel nu au reușit să facă driverele tuturor acestor plăci să funcționeze perfect în timp util, aceștia și-au dat seama pe ultima sută de metri că nu vor putea să lanseze toate aceste modele. Dar cum departamentul Comunicare se pare că nu discută cu cel de Product Development, aceștia au început să vorbească zilele astea de o parte din lansările lor, ca și cum nu s-a întâmplat nimic. Se pare că cei de la Intel au o problemă când vine vorba de comunicarea informațiilor atât pentru public cât și în cadrul companiei, lucru care generează confuzie și haos în jurul lansării modelelor Alchemist.

Pat Gelsinger, CEO-ul Intel, a spus într-un raport al celui de-al doilea trimestru din 2022 că plăcile Arc A5 și A7 vor fi lansate în al treilea trimestru al anului, dar fără a specifica o dată. Plăcile video Intel Arc sunt în acest moment disponibile la parteneri, dar aici vorbim din păcate doar de seriile de tip mobile.

image.png

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate