Sari la conținut

[Stiri lume] Fiica lui Donald Trump, îmbrâncită pe holul Casei Albe


unguru

Postări Recomandate

 

image.png

Ivanka Trump, fiica fostului președinte al SUA, ar fi fost îmbrâncită pe un hol al Casei Albe de fostul şef de cabinet al lui Donald Trump.

 

RALUCA IONESCU-HEROIU

Dezvăluirea a fost făcută de John Kelly într-o carte de memorii care urmează să apară pe piaţă, potrivit The Guardian și news.ro. 

„Într-o zi el tocmai ce ieşise dintr-o şedinţă controversată în Biroul Oval. Ivanka era pe holul principal din aripa de vest, în momentul în care a trecut pe lângă el. Fără să îşi dea seama că el era nervos, a spus: “Hello, chief”. Kelly a îmbrâncit-o pentru a o da la o parte şi a plecat. Ivanka nu a fost rănită şi nu a mai insistat asupra incidentului, însă în nervozitatea sa Kelly şi-a arătat adevăratul caracter”, a notat Kushner în cartea “Breaking History: A White House Memoir”.

Kushner a precizat că John Kelly şi-a cerut iertare după eveniment. Mai târziu, Kelly a declarat pentru Washington Post că nu îşi aminteşte un astfel de incident.

„Este de neconceput ca eu să îmbrâncesc vreodată o femeie. De neconceput. Nu s-a întâmplat niciodată. Nu aş face niciodată aşa ceva intenţionat. De asemenea, nu îmi amintesc să-i fi prezentat vreodată scuze pentru ceva ce nu am făcut. Mi-aş aminti asta”, a spus acesta.

Un purtător de cuvânt al Ivankăi Trump a precizat că întâmplările relatate de Kushner sunt corecte.

image.png

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate