cnz- Posted July 28, 2022 Posted July 28, 2022 Prenume » Andrei Vârsta » 18 Locația » Valcea Ocupație » Elev / Angajat part-time. Hobby-uri și pasiuni » Sportul (indiferent de sport, imi place sa fac miscare), jocurile pe calculator, iesirile pe afara, cautarea de tot felul de metode de a face bani Modalitate de contact » insta: andreidina.24 De unde ai auzit de LEAGUECS.RO? » Stiam de mult de comunitatea asta, insa am luat o pauza de la comunitati cam 2 ani si acum vad ca LeagueCS a ramas una dintre cele mai bine clasate. O poză cu tine (opţional) » pe insta, follow acolo, pwp Acordă o notă comunității » nu imi dau o parere momentan pentru ca nu mi-am format una. Alte detalii » -
LCS PREMIUM Andt. Posted July 28, 2022 LCS PREMIUM Posted July 28, 2022 Bun venit in comunitate & sedere placuta !
Girls Queen of Frostbite Posted July 28, 2022 Girls Posted July 28, 2022 Bună Andrei! Bine ai venit pe LeagueCS! Ședere plăcută alături de noi!
LCS PREMIUM KilleR-TerminatoR Posted July 30, 2022 LCS PREMIUM Posted July 30, 2022 bine ai venit si spor la fraguri!!!
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.