AquiLa Postat Iulie 26, 2022 Postat Iulie 26, 2022 Prenume » David Vârsta » 20 Locația » Piatra Neamt(Targu Neamt) Ocupație » Student Poli Hobby-uri și pasiuni » Beatbox si Gaming Modalitate de contact » Forum, Disc: Old Man Zangetsu#9536 sau facebook: https://www.facebook.com/david.versanu De unde ai auzit de LEAGUECS.RO? » De mult timp, de pe la inceputuri(inca nu imi facusem cont), dar jucam furien si classic pe leaguecs O poză cu tine (opţional) » pe Facebook, sau daca intram pe disc ma vedeti/auziti :)) Acordă o notă comunității » 9/10 ( as zice 10/10 dar ar mai merge forumuri pentru League of Legends, cred ca suntem multi jucatori de lol pe aici) Alte detalii » Best Regards !
Asistență Tehnică TS3 unguru Postat Iulie 26, 2022 Asistență Tehnică TS3 Postat Iulie 26, 2022 Bine ai venit!
LCS PREMIUM Andt. Postat Iulie 26, 2022 LCS PREMIUM Postat Iulie 26, 2022 Bun venit in comunitate & sedere placuta ! Acum 15 minute, AquiLa a spus: Acordă o notă comunității » 9/10 ( as zice 10/10 dar ar mai merge forumuri pentru League of Legends, cred ca suntem multi jucatori de lol pe aici) Poate sunt dar nu se arata ( daca tu esti mai pasionat de fel si crezi ca poti activa, modera categoria te asteptam cu drag in echipa )
LCS PREMIUM Vanthea Postat Iulie 26, 2022 LCS PREMIUM Postat Iulie 26, 2022 Bună David, bine ai venit pe LeagueCS! Îți doresc o ședere cât mai lunga alături de noi!
LCS PREMIUM KilleR-TerminatoR Postat Iulie 30, 2022 LCS PREMIUM Postat Iulie 30, 2022 bine ai venit si spor la fraguri!!!
Postări Recomandate
Arhivat
Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.