Sari la conținut

[Stiri IT] Google Photos are o nouă funcție: cum îți face viața mai ușoară


unguru

Postări Recomandate

image.png

Google Photos pentru web arată acum dacă imaginile tale ocupă spațiu. Poate arăta dacă sunt la „calitate originală” sau în „storage saver”.

 

Google a introdus o modificare mică, dar foarte utilă la fotografiile de pe web, observată de 9to5Google. În secțiunea de informații pentru fiecare fotografie, există o nouă categorie numită „Fă backup” după ziua/data curentă, locația, dispozitivul, EXIF și dimensiunea imaginii. Acesta arată dacă fișierul a fost salvat în „calitate originală” sau „storage saver” și cât spațiu ocupă, dacă este cazul.

Google Photos, funcție nouă

Acest lucru va fi deosebit de informativ pentru utilizatorii de pe nivelurile gratuite ale Google, ca urmare a modificărilor politicii sale de stocare instituite la 1 iunie 2021, care au încheiat stocarea gratuită nelimitată a fotografiilor. Vă vor permite să vă gestionați fotografiile dacă aveți nevoie să eliberați spațiu sau doar să verificați calitatea dintr-o privire. Aceasta este pe lângă funcția actuală „Gestionați stocarea”, care oferă o imagine de ansamblu și gestionarea stocării în cloud.

În mod ciudat, la fel ca informațiile „Uploaded from” și „Shared by”, informațiile „Backed up” nu sunt disponibile în aplicațiile Android sau iOS – doar pe web. Funcția a început să ajungă în unele conturi, dar încă nu a fost lansată la scară largă.

Google Photos vine la pachet cu o serie stufoasă de beneficii, iar majoritatea posesorilor de terminale cu Android sunt dependenți de funcționalitatea aplicației de la Google. Din păcate, chiar dacă vorbim de o aplicație oficială, aceasta nu are drepturi deosebite asupra datelor din telefonul tău și sunt șanse mari ca, ocazional, să te streseze.

În momentul în care folosești Google Photos pentru a-ți administra fotografiile de pe telefon, sunt șanse foarte mari ca în momentul în care când vrei să ștergi o imagine, să fie nevoie să dai o permisiune suplimentară aplicației, de fiecare dată. Excepția de la această regulă ține de telefoanele Google Pixel, dar numărul posesorilor de Pixel nu este unul extraordinar de mare.

SURSA

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate