Sari la conținut

[Stiri lume] O fetiță de doi ani se luptă pentru viața ei, după ce a fost atacată de o maimuță evadată din grădina zoologică a unui vecin


unguru

Postări Recomandate

 

image.png

O fetiţă de doi ani, refugiată din Ucraina, a fost atacată cu brutalitate de o maimuță, sub ochii părinților care au asistat îngroziți la scenă. Maimuța ar fi evadat dintr-o grădină zoologică a unui vecin, de lângă Moscova.

 

Momentul absolut terifiant a fost surprins de camerele de supraveghere și a ajuns imediat pe rețelele de socializare, conform Daily Mail.

În imagini se vede cum animalul se năpustește asupra fetei și începe să o muște. Părinții, neputincioși, au încercat să o elibereze pe micuță. Mama și tatăl fetei au auzit țipete și s-au grăbit să o salveze, dar maimuța a continuat să o atace.

Paulina, fetița de numai doi ani, se află acum la Terapie Intensiva, iar rănile pe care le-a suferit sunt grave. A suferit lacerații ale brațelor și picioarelor și pierderi mari de sânge.
 

Momentul atacului, surprins de camerele video
 

„Părinții au venit în fugă când au auzit țipete și au reușit să-și elibereze cu greu fiica din mâinile animalului”, se arată într-un raport.

Maimuța scăpase dintr-o „grădină zoologică pentru animale de companie”, care aparținea unui milionar, apoi a atacat-o pe Paulina, care se afla pe o scară în apropierea unei piscine. Alți copii sunt văzuți fugind, însă micuța nu mai reușește. Maimuța sare gardul, o apucă pe fetiță și o trântește la pământ. Imediat, mama fetei aleargă să o salveze, reușește să o prindă pe micuță și încearcă cu disperare să o scape din mâinile animalului.

Ea este capabilă să-și elibereze fiica pentru câteva secunde, înainte ca maimuța să o prindă, din nou, pe micuță, moment în care tatăl fetei este văzut alăturându-se. El încearcă să dea maimuța cu piciorul departe de soția și fiica sa, dar maimuța nu se lasă descurajată.

Maimuța a revenit și a continuat atacul unde camerele de supraveghere nu aveau vizibilitate.

Cui îi aparține grădina zoologică

Vecinii bogați din zonă țin, de asemenea, lupi, elefanți și alte animale sălbatice în grădina zoologică din satul Terpigorievo, se arată într-un raport, conform Daily Mail.

Părinții fetei sunt prieteni ai proprietarului care deține grădina zoologică. Aceștia oferiseră familiei refugiu de când a izbucnit războiul în Ucraina. Poliția investighează acum cazul, după ce părinții au făcut o plângere în urma oribilului incident.

Grădina zoologică ar fi deținută de soția unui proeminent avocat din Moscova.

SURSA

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate