Sari la conținut

[Stiri IT] Google Wallet este acum disponibil


unguru

Postări Recomandate

image.png

Google Wallet, noua aplicație care va înlocui Google Pay, este acum disponibilă pentru utilizatorii de Android. Conform lui Chaiti Sen, purtător de cuvânt la Google, aplicația este disponibilă acum în 39 de țări printre care și România, iar în următoarele câteva zile în toată lumea.

Compania a anunțat Google Wallet în cadrul evenimentului Google I/O 2022, promovând-o ca o aplicație care te ajută să-ți administrezi nu numai cardurile, ci și buletinul, certificatul de vaccinare, biletele la evenimente, și multe altele.

Atât în România cât și în majoritatea celorlalte țări, Wallet va înlocui aplicația Google Pay. Totuși, Google spune că utilizatorii din Statele Unite și Singapore vor putea folosi ambele aplicații. În aceste țări, Google Pay va rămâne o modalitate de a trimite bani între prieteni.

În trecut, Google a avut mai multe iterații ale acestei aplicații. În 2011, Google Wallet era doar o aplicație pentru plăți NFC, iar mai târziu a inclus și alte opțiuni, cum ar fi plățile între persoane. Exista chiar și un card Google Wallet (da, card fizic) pe care utilizatorii îl puteau folosi. În 2018, Google Wallet și Android Pay s-au unit și au devenit Google Pay. Acum, această aplicație a devenit din nou Google Wallet, și este posibil să rămână așa pentru o bună perioadă de timp.

 

SURSA

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate