Sari la conținut

[Știri - Gaming] -PlayStation a achiziționat platforma de eSports Repeat.gg


Zagdi

Postări Recomandate

PlayStation a achiziționat platforma de eSports Repeat.gg

 

1-playstation-logo-mare.jpg

 

Sony Interactive Entertainment achiziționează Repeat.gg, o platformă tehnologică de esports, în timp ce ambițiile sale în spațiu continuă să crească.

Repeat.gg este una dintre cele mai mari platforme de turnee de esports din lume și ajută utilizatorii să concureze pentru premii în bani în jocurile online. În plus, organizează turnee sportive asincrone care permit jucătorilor să concureze în jocuri chiar dacă nu sunt online în același timp.

Compania poate urmări automat statisticile jucătorilor în joc și îi va recompensa în funcție de performanța lor. Repeat.gg a distribuit știrea într-un blog, spunând că s-a concentrat întotdeauna pe „Esports for Everyone” și că nu intenționează să oprească acea misiune prea curând. Deci de ce a fost de acord cu o achiziție?

„Vom avea acces la mai multe resurse, titluri de jocuri și tehnologie, permițându-ne să creștem echipa pentru a împinge Repeat în direcții în care nu credeam că sunt posibile”, a scris Jeff Shull de la Repeat.gg. „Acest lucru ne va permite să creștem Replay în mod semnificativ în următorii câțiva ani, cu o mulțime de funcții noi, continuând misiunea noastră de a fi sinonim cu sporturile prin crearea unei case în care toată lumea are șansa de a concura și de a câștiga.”

În ciuda faptului că a fost achiziționat de PlayStation, Repeat.gg intenționează să accepte „computer personal, mobile și alte console alături de PlayStation”.

De la începuturile sale, Repeat.gg a găzduit peste 100.000 de competiții cu peste 2,3 milioane de participanți. PlayStation este în mod clar încântată să adauge această experiență echipei sale.

„La PlayStation, viziunea noastră pentru eSport a fost întotdeauna despre distrugerea barierelor pentru ca jucătorii să concureze la toate nivelurile”, a declarat Steven Roberts, vicepreședinte pentru jocuri competitive globale la Sony Interactive Entertainment. GamesIndustry.biz. „Împreună cu talentata echipă Repeat.gg, suntem încântați să explorăm mai multe modalități prin care jucătorii se pot implica în jocurile competitive și să extindă largimea ofertelor noastre de sporturi. Acesta este doar începutul călătoriei noastre și așteptăm cu nerăbdare mai multe actualizări pentru împărtășește comunitatea noastră în viitor.”

Acesta este un alt pas  înainte în jocul esports pentru PlayStation și continuă să primească Evolution Championship Series, cel mai mare turneu de jocuri de luptă din lume. 

 

Sursa www.novpostbb.com

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate