Sari la conținut

[Stiri lume]Putin: Occidentul nu poate izola Rusia și să o trimită înapoi în timp


unguru

Postări Recomandate

image.png

Președintele Rusiei, Vladimir Putin, a declarat, luni, că este imposibil ca Rusia să fie izolată de restul lumii și că sancțiunile impuse de țările occidentale nu vor da timpul înapoi în ceea ce privește dezvoltarea țarii sale.

Încă de la debutul războiului pe care l-a declanșat în Ucraina, la 24 februarie, Rusia a fost lovită de o avalanșă de sancțiuni occidentale, menite să o izoleze de economia globală, care au privat-o de accesul la bunuri, inclusiv electronice comerciale, semiconductori și piese de avion.

De când a trimis trupe în Ucraina, la 24 februarie, Rusia a fost lovită de o avalanșă de sancțiuni occidentale, menite să o izoleze de economia globală, care au privat-o de accesul la bunuri, inclusiv electronice comerciale, semiconductori și piese de avion.

CITESTE SI:  O nouă ediție a Festivalul și Concursului Internațional de Canto Hariclea Darclée

"Nu doar restricțiile, ci și închiderea aproape completă a accesului la produsele străine de înaltă tehnologie este folosită în mod deliberat, intenționat împotriva țării noastre", a declarat Putin, potrivit Reuters.

Putin vrea ca Rusia să aibă propriile firme de tehnologie

"Este clar că aceasta este o provocare uriașă pentru țara noastră, dar nu vom renunța și nu vom rămâne într-o stare de dezordine sau, așa cum prezic unii dintre 'binevoitorii" noștri, nu vom da înapoi cu zeci de ani. Bineînțeles că nu", a adăugat el.

Putin a transmis că Rusia va trebui să își dezvolte propria tehnologie internă și propriile firme de tehnologie.

Ministrul de Finanțe, Anton Siluanov, a declarat că sprijinul pentru sectorul tehnologic rusesc este o prioritate, dar că fiecare rublă (moneda Rusiei) de sprijin din partea statului ar trebui să fie însoțită de cel puțin trei ruble de investiții private.

 

SURSA

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate