Sari la conținut

[Stiri Lume]"Hulk din Iran", culturistul refuzat de teama că se va sinucide după luptă, și-a găsit un nou adversar


State

Postări Recomandate

MDU3ZDEyZmVhYmUyNjkzMjU1YjE3MzMwNjQwNQ==

La aproximativ două luni de atunci, "Hulk din Iran", care măsoară 1.88 de metri și cântărește 175 de kilograme, se pregătește de meciul de box contra lui Djumanov Almat Bakytovich, cunoscut sub numele de "Kazakh Titan". 

"Hulk din Iran" debutează în ringul de box la sfârșitul lunii
Evenimentul va avea loc pe 31 iulie, la Dubai. Tot acolo, Gharibi a fost împins de către Ford, în timpul face-off-ului din mai.

În urma acelui episod, iranianul a intrat în depresie și a mărturisit că nu mai vorbește nici măcar cu propriii săi părinți de rușine, iar culturistul american a decis că lupta nu ar mai fi una corectă. 

De atunci, Gharibi pare să-și fi revenit din punct de vedere mental, iar acum se antrenează intens pentru meciul contra kazahului de 1.74 metri și 115 kilograme. 


Martyn Ford a refuzat lupta cu "Hulk din Iran": "Murea de frică și tremura tot!"
Potrivit presei britanice, Ford ar fi primit cel puțin un milion de euro pentru "Duelul giganților", pe care l-a anulat după face-off-ul din Dubai.

"Am pierdut o avere pentru că am refuzat acea luptă. O grămadă de bani. Da (n.r. sumă de șapte cifre). Dar pentru mine n-a meritat să-mi asum acest risc, atâta timp cât el și-ar fi luat viața și s-ar fi întâmplat 100% din cauza mea.

sursa https://www.digi24.ro/

Sunt sigur că este foarte deprimat în acest moment și nu vreau să fiu cineva care să agraveze asta. N-am avut niciodată banii care mi-au fost promiși, așa că nu le duc dorul.

Odată ce a avut loc acel face-off, lupta devenise ceva penibil, murea de frică și tremura tot. Nu vreau să mă bat cu cineva dacă lupta nu e corectă ", a explicat Ford, conform Mirror. 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate