LCS PREMIUM Andt. Posted July 11, 2022 LCS PREMIUM Posted July 11, 2022 Cateva detalii despre MUTEX Reporter | Andrei @ LeagueCS : Salut Mutex ! Multumesc ca ai acceptat invitatia mea, pentru acest interviu ! Partener LCS |Mutex : Mi se pare o idee buna, exceptand unele lucruri, ideea in principiu e okay si chiar imi face placere sa scriu & raspund la intrebari de genul. Reporter | Andrei @ LeagueCS : Pentru inceput cum te numesti, cati ani ai si de unde ne scrii? Partener LCS |Mutex : In realitate sunt Mihai sau Mihaita, am 22 de ani si iti scriu de la o masa a Starbucks apropiata ap. meu din Sibiu. Reporter | Andrei @ LeagueCS : Cum te-ai caracteriza in cateva cuvinte? Partener LCS |Mutex : prietenos, ambitios, flexibil, dinamic Reporter | Andrei @ LeagueCS : Ai un job ? Daca da care este acesta? Partener LCS |Mutex : Lucrez de aproximativ 2 ani in cadrul unei multinationale (automotive) ca linux sys admin, mentionand ca in primele 3 luni am fost doar intr-un proiect care se baza pe acces limitat. Reporter | Andrei @ LeagueCS : Care sunt cele mai importante trei calitati pe care le cauti la un prieten? Partener LCS |Mutex : loial, bun ascultator, distractiv Reporter | Andrei @ LeagueCS : Ce este cel mai important lucru in viata? Partener LCS |Mutex : timpul Reporter | Andrei @ LeagueCS : Care este acel lucru pe care majoritatea oamenilor nu il cunosc despre tine? Partener LCS |Mutex : Faptul ca imi plac animalele, in special cainii. Chiar am si un bichon maltez, Aisha. Reporter | Andrei @ LeagueCS : Care este frica ta ? Partener LCS |Mutex : trecerea timpului fara a imi da seama Reporter | Andrei @ LeagueCS : Ce muzica preferi? Partener LCS |Mutex : house Reporter | Andrei @ LeagueCS : Care este masina ta preferata? Partener LCS |Mutex : Porsche 911, 1963 Reporter | Andrei @ LeagueCS : Cum ai vedea tu relatia perfecta ? Partener LCS |Mutex : Comunicarea este cheia. Reporter | Andrei @ LeagueCS : Care sunt defectele & calitatile tale ? Partener LCS |Mutex : Inca cred in bunatatea oamenilor, iar ca si calitate, sunt un bun ascultator. Reporter | Andrei @ LeagueCS : Ai animale de companie? Partener LCS |Mutex : Da, un bichon maltez, Aisha. Reporter | Andrei @ LeagueCS : Care este mancarea preferata? Partener LCS |Mutex : pui la cuptor alaturi de cartofi la cuptor cu bacon si ceapa Reporter | Andrei @ LeagueCS : Multumesc pentru raspunsurile date ,acum vom trece pe partea "virtuala" pe care cred ca o asteapta toti, esti pregatit? Partener LCS |Mutex : Nu am ce pierde, deci da. MUTEX & NEO SERVER & LEAGUECS Reporter | Andrei @ LeagueCS : Cum a luat nastere NEO SERVER? Partener LCS |Mutex : Printr-o prostie. Pe atunci aveam cateva servere de csgo pe un dedicat, iar toata lumea spunea ca latenta & modul de joc era cu mult peste ce ofereau ceilalti. Insa, cu timpul, am descoperit ca a vrea sa faci multe fara un plan (indiferent de buget) si obiectiv este total gresit. Reporter | Andrei @ LeagueCS : Cat timp a durat sa deveniti remarcatii de lume? Partener LCS |Mutex : Aproximativ 1 an, in primele 6 luni am avut undeva la 35 servere gazduite, iar acum, cand iti scriu, gazduiesc doar counter-strike 1.6 si exista 115 servere. Reporter | Andrei @ LeagueCS : Ce a fost cel mai greu in acest proiect? Partener LCS |Mutex : Sa ai clienti care sa te inteleaga si care sa si incerce nu doar sa intre pe livechat sau sa intrebe intr-un ticket lucruri pe care se pot face cu un singur click. Reporter | Andrei @ LeagueCS : Au fost oamenii care au incercat sa distruga reputatia ? Partener LCS |Mutex : Da, insa tot de ei am fost ajutat sa ma dezvolt in continuare. Reporter | Andrei @ LeagueCS : Cum te intelegi cu clientii? Partener LCS |Mutex : Prefer sa nu discut, sunt foarte multi care cred orice si asta nu este okay. Reporter | Andrei @ LeagueCS : Ai o amintire amuzanta intre tine si un client? Partener LCS |Mutex : Foarte multe, mai ales pe tema boost-urile si intr-un final, se ajunge sa fie ca mine. Reporter | Andrei @ LeagueCS : Acuma cateva intrebari despre LEAGUECS , esti pregatit? Partener LCS |Mutex : Sigur. Reporter | Andrei @ LeagueCS : Cum ai aflat de LEAGUECS? Partener LCS |Mutex : Odata ce esti in lumea gaming, aflii destul de usor aceste aspecte. Reporter | Andrei @ LeagueCS : Ce calitati crezi ca ar trebui sa aibe un viitor membru STAFF ? Partener LCS |Mutex : Aici o sa fie o propozitie (sau mai multe), nu doar cateva cuvinte. Foarte multi iau in considerare culoarea, un server de teamspeak sau chiar si un mic beneficiu. Nu mai suntem in 2011-2012 cand se postau zeci de topicuri pe zi pentru grad, cadouri in photoshop si muulte altele. Nu prea mai pot sa-mi dau cu parerea, dar in staff ar trebui sa fie doar cei care cunosc principii de organizare. Reporter | Andrei @ LeagueCS : Ce crezi ca ar ajuta in dezolvatarea comunitatii? Partener LCS |Mutex : Ca membrii sa ajute in diferite situatii, dar aici este de domeniul SF-ului. Reporter | Andrei @ LeagueCS : Cum a inceput parteneriatu dintre NEO SERVER & LeagueCS? Partener LCS |Mutex : Beneficiu si pentru comunitate, dar si pentru firma de hosting. Mereu va exista relatia de win-win, mai ales daca vorbim de un hosting bun. Inainte, sa ai krond sau alte firme de hosting in gametracker era o onoare. Nu mai vorbesc de dns in reclamă unde erau topic-uri unde se bateau lumea care sa aibe reply primul afisat. Reporter | Andrei @ LeagueCS : Sunt persoane in comunitatea pe care ii poti numi prieteni ? Partener LCS |Mutex : Nu cunosc multe persoane, deci nu. Foarte multi pe care i-am intalnit online nu mai au treaba cu gaming din 2014-2015. Reporter | Andrei @ LeagueCS : Interviul se aproape de final ai un mesaj pentru cititori? Partener LCS |Mutex : Cititi unele intrebari, va ajuta. Reporter | Andrei @ LeagueCS : Multumesc pentru interviu ! O zi frumoasa Partener LCS |Mutex : Welcome! In acest interviu am avut placerea de a discuta cu @Mutex putin din toate , despre el , despre NEO SERVER , despre comunitate . Un iubitor de animale , o persoana prietenoasa,loiala !
CataFan Posted July 12, 2022 Posted July 12, 2022 Felicitari Andrei! Ai pus niste intrebari bune si am primit raspunsuri pe masura Acest om, este 1 succes si in viata reala, dar si prin serviciile prestate si mereu poti conta pe el! Foarte frumos interviul
Girls Queen of Frostbite Posted July 13, 2022 Girls Posted July 13, 2022 BOOOOOM(ma refer la cele doua răspunsuri de mai jos ) Reporter | Andrei @ LeagueCS : Ce este cel mai important lucru in viata? Partener LCS |Mutex : timpul!!!! Reporter | Andrei @ LeagueCS : Care sunt defectele & calitatile tale ? Partener LCS |Mutex : Inca cred in bunatatea oamenilor Interviu bine structurat, întrebări bune și răspunsuri și mai bune. Ador oamenii inteligenți. Chapeau.
Mutex Posted July 14, 2022 Posted July 14, 2022 Uh, e promovata treaba asta. Ma bucur ca am putut raspunde si multumesc de intrebari.
Global-Moderators PlayZeeK. # GFX Posted July 14, 2022 Global-Moderators Posted July 14, 2022 Un interviu frumos! Felicitari amandurora! nota 10
Schwarz. Posted July 15, 2022 Posted July 15, 2022 Interesant , cam orice proiect bun si cu efect ia nastere in asa fel. La 11.07.2022 la 22:11, Andrei @ LeagueCS a spus: Reporter | Andrei @ LeagueCS : Cum a luat nastere NEO SERVER? Partener LCS |Mutex : Printr-o prostie. Pe atunci aveam cateva servere de csgo pe un dedicat, iar toata lumea spunea ca latenta & modul de joc era cu mult peste ce ofereau ceilalti. Insa, cu timpul, am descoperit ca a vrea sa faci multe fara un plan (indiferent de buget) si obiectiv este total gresit. @Mutex
LCS PREMIUM Hunter- Posted July 17, 2022 LCS PREMIUM Posted July 17, 2022 Blana bomba sa zic asa Geniali amandoi , Felicitari si mult succes in continuare !
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.