Sari la conținut

[Zm] Regulament OFFICIAL [ RO ]


XenonOne

Postări Recomandate

 

Regulament General

 

1. Folositi un limbaj decent pe server, limbajul vulgar este pedepsit in functie de gravitatea acestuia. [ Gag 10 min ->Kick->Ban 15 min]

2. Nu aveti voie sa scoateti alti oameni din ascunzatori cu saci. Nerespectarea acestei reguli se sanctioneaza cu Slay.

3. Nu aveti voie sa puneti in acelasi timp laser si saci. Puteti folosii laserul iar dupa ce se sparge sa puneti saci. Nerespectarea acestei reguli se sanctioneaza cu Slay.

4. Nu aveti voie sa spargeti sacii altuia. Nerespectarea acestei reguli se sanctioneaza cu Slay.

5. Este interzis sa blocati pe cineva in ascunzatori. Nerespectarea acestei reguli se sanctioneaza cu Slay.

5.1 La ascunzatorile de tip tunel nu sunteti nevoiti sa lasati alti playeri sa intre cu voi.

5.2 La ascunzatorile unde incap mai multi jucatori sunteti obligati sa ii lasati sa intre , nu aveti voie sa le faceti block.  Nerespectarea aceste reguli se sanctioneaza cu Slay.
Jucatorii care au achizitionat VIP nu au voie sa doneze arme celorlalti jucatori.Nerespectarea acestei reguli se sanctioneaza cu Slay

6. Cand sunteti intr-o ascunzatoare cu inca cineva, nu aveti voie sa puneti laser+saci. Puteti pune ori saci ori laser. Nerespectarea acestei reguli se sanctioneaza cu Slay->Kick->Ban 15 min.

7.  La intrebarea din Model Cerere Admin,  "Ai citit regulamentul?" , raspunsul trebuie sa fie: "Zm#LeagueCS" .

8.  Nu aveti voie sa puneti lasere care nu pot fi sparte de zombie si totodata in spawn.Nerespectarea acestei reguli se sanctioneaza cu Slay.

9.  Nu aveti voie sa va aruncati intentionat in laser pentru a nu ataca. Nerespectarea acestei reguli se sanctioneaza cu Slay urmatoarea runda.

10. Clasele Banshee si Smoker nu au voie sa traga oamenii in laser si sa ii infecteze. Nerespectarea acestei reguli se sanctioneaza cu Slay->Kick.

11. Zombie sunt obligati sa atace. Nerespectarea acestei reguli se sanctioneaza cu Slay.

12. Daca iti folosesti abilitatea esti obligat sa ataci la persoana asupra careia a fost indreptata. Nerespectarea acestei reguli se sanctioneaza cu Slay.

13. Este interzis sa folositi unstuck/stuck in mod abuziv. Nerespectarea acestei reguli se sanctioneaza cu Slay.

14. Nu aveti voie sa va teleportati in locuri unde zombie nu pot ajunge. Nerespectarea acestei reguli se sanctioneaza cu Slay.

15. Nu aveti voie sa folositi mai multe clase de zombie in aceeasi runda. Nerespectarea acestei reguli se sanctioneaza cu Slay.

16. Nu aveti voie sa dati retry daca sunteti ultimul human/zombie pentru a nu fi omorat. Nerespectarea acestei reguli se sanctioneaza cu Ban 15 min.

17. Este interzis sa faceti bhop  sau sa abuzati de strafe pentru a atinge viteze mari. Nerespectarea acestei reguli se sanctioneaza cu Slay.

18. Este INTERZIS farmatul pe server. Nerespectarea acestei reguli se sanctioneaza cu scaderea nivelului si resetarea AP, in functie de gravitatea situatiei.

19.  Este interzis sa folositi sacii din meniul extra pentru a scapa dintr-o ascaunzatoare. Nerespectarea acestei reguli se sanctioneaza cu Slay.

20. Este interzis sa abuzati de Frost Grenade , se folosesc maxim 3 grande pe runda. Nerespectarea acestei reguli se sanctioneaza cu Slay.

21. Este INTERZIS sa abuzati de buguri gasite pe server, sunteti obligati sa le raportati unui membru STAFF. Nerespectarea acestei reguli se sanctioneaza cu BAN PERMANENT.

22. Este INTERZIS sa faceti RECLAMA la alt server. Nerespectarea acestei reguli se sanctioneaza cu BAN PERMANENT.

23.La modul Plague ca si Survivor nu aveti voie sa puneti saci. Nerespectarea acestei reguli se pedepseste cu Slay.

24. La modul Plague ca si Human nu aveti voie sa puneti saci in fata modului ( Firy , Frosty , Survivor ). Nerespectarea acestei reguli se sanctioneaza cu Slay.

24.1. Daca sunteti in spatele modului cu alti Human , punerea sacilor este permisa.

25. Daca puneti laserul inainte sa inceapa un mod ( Nemesis , Plague , Frosty , Firy , Survivor ) sunteti obligati sa anuntati un admin sa va scoata laserul.

Daca nu este niciun admin online , sunteti obligati sa parasiti ascunzatoarea/locul unde este pus laserul.

26. Jucatorii care au achizitionat VIP nu au voie sa doneze arme celorlalti jucatori.Nerespectarea acestei reguli se sanctioneaza cu Slay. (REGULA TEMPORARA)

 

UPDATE !!!

27. Nu toleram cersitul pe server. Este interzis sa ceri Ammo Packs si Mod-uri de la Fondatori si Admini  , nerespectarea acestei reguli se sanctioneaza cu GAG 10 minute -> Ban 15 minute ! 

 

 

 

          Nu exista nu am stiut, fiecare player de pe server este OBLIGAT sa cunoasca regulamentul ZM.LEAGUECS.RO.

 

 

 

Regulament Admini

 

1. Nu aveti voie sa abuzati de comenzi sau sa le folositi in avantajul vostru. Nerespectarea acestei reguli se sanctioneaza cu x1 Avertisment.

2. Aveti voie sa schimbati mapa doar in ultimele 5 minute, punand la vot 3 harti, dar inainte trebuie sa folositi comanda /harti si sa va asigurati ca acele harti nu au fost. Nerespectarea acestei reguli se sanctioneaza cu x1 Avertisment.

3. Este INTERZIS sa folositi comenzi unul asupra celuilalt. Daca aveti o problema cu alt admin o rezolvati in particular sau in sectiunea special destinata STAFF-ului. Nerespectarea acestei reguli se sanctioneaza in functie de gravitatea situatiei.

4. Sunteti obligati sa aveti dovezi in momentul in care dati ban cuiva. Daca se va face reclamatie si nu dispuneti de dovezi veti fi sanctionat cu x1 Avertisment.

5. Nu aveti voie sa folositi alte nume pe server decat acela pe care aveti gradul. Nerespectarea acestei reguli se sanctioneaza cu x1 Avertisment.

6. Aveti obligatia de a fi activi pe forum, in caz ca primiti o reclamatie si nu raspundeti in decurs a 48 de ore, fara a avea un motiv bine intemeiat pentru care nu ati raspuns, veti fi sanctionat cu DOWNGRADE / REMOVE.

7. Daca aveti o problema si nu puteti intra pe server/forum o perioada determinata, sunteti obligat sa anuntati in sectiunea dedicata STAFF-ului.

8. Aveti obligativitatea de a asigura playerilor un mediu placut pe server. Daca mapa curenta nu corespunde numarului actual de playeri va puteti consulta cu ceilalti admini online sau daca nu sunt, va puteti consulta cu playerii pentru a schimba-o, desigur printr-un vot.

9. Este interzis sa favorizati anumiti playeri. Jocul trebuie sa fie fairplay. Nerespectarea acestei reguli se sanctioneaza in functie de gravitatea situatiei.

10. Daca un admin cu grad mai mare a luat o decizie este INTERZIS sa va bagati peste el, aveti voie doar sa va consultati cu el/ sa ii oferiti un sfat.

11. Este INTERZIS sa impartasiti gradul cu cineva. Nerespectarea acestei reguli se sanctioneaza cu REMOVE.

 

           La 3 avertismente acumulate primiti downgrade. In fiecare luna se va analiza situatia adminilor, avertismentele se pot sterge in functie de comportamentul si profesionalismul de care a dat dovada adminul in luna precedenta.

Editat de Cizmă Bă
Update 27
  • Ador 1
  • Fortzaaaa 1
  • Mersi 3
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate