Sari la conținut

[FOTBAL] Florin Tănase , în horă pentru play-off


Ciudățel

Postări Recomandate

ZjcyOWM1OTYzODgwNzYyODM5ZDQ2ZDE5YTM=.thu

 

 

CFR și FCSB se luptă și pentru titlul de cel mai bun marcator. Debeljuh și Betancor au aceeași cotă (3,50) să pună mâna pe „gheata de aur", dar concurența e acerbă cu Florin Tănase, principalul favorit, cu cota 2,50. Fără să ignore trofeele individuale, Tase se gândește mai mult la titlu, pe care nu l-a câștigat niciodată de când a venit la FCSB.

„Nu am câștigat niciodată titlul, dar am fost aproape de două ori. Și acum am fost foarte aproape, probabil că și anul trecut am fi avut o șansă mare dacă nu ni s-ar fi accidentat câțiva jucători importanți. Așa a fost să fie, sper ca în sezonul viitor să câștig și eu primul titlu", spune golgheterul ultimelor două ediții de campionat.

„Un debut de foc. Nu numai că întâlnim, în prima etapă, campioana României, dar avem și derby-ul așteptat de toți rapidiștii cu FCSB și după aia U Craiova. Deci avem, practic, echipele care s-au clasat pe primele trei locuri în sezonul trecut în primele 3 etape. 

Și apoi cu Argeș, urmat de Petrolul, alt derby. Avem 4 derby-uri în primele 5 etape. Sincer, nu este cel mai fericit debut al nostru, probabil e cel mai greu debut al lui Rapid din toate timpurile. Dacă avem puterea de a găsi concentrarea și puterea fizică, putem obține și puncte în primele etape", sună concluzia „Briliantului".

sursa

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate