Sari la conținut

CS:GO - CELE MAI BUNE SKIN-URI AUG PE CARE AR TREBUI SĂ LE UTILIZAȚI


b0rn0key

Postări Recomandate

rob-blight-aug-artemis-keyart-1.jpg

Oamenii care joacă Counter-Strike de mulți ani știu că AUG joacă un rol foarte important pentru partea CT. Iată privirea noastră asupra unora dintre cele mai bune skinuri AUG ale CS:GO.

Chiar dacă această armă a fost întotdeauna în umbra lui M4A4, unii oameni o folosesc tot timpul, mai ales în CS:GO. De fapt, a existat o meta care sa concentrat foarte mult pe această armă în 2019. Mulți oameni (jucători profesioniști și ocazionali) au considerat că AUG-ul este prea puternic. Pe lângă faptul că avea o țintă grozavă, ritmul de tragere și daunele armei au fost, cel puțin, impresionante. În plus, această armă avea un scop, ceea ce îi conferea un avantaj clar față de AK-47.

Chiar dacă AUG a fost nerfed de câteva ori de atunci, arma continuă să joace un rol special pentru mulți jucători. Acestea fiind spuse, haideți să aruncăm o privire la unele dintre cele mai populare skin-uri pentru această armă pe care le puteți pune la încercare.

AKIHABARA ACCEPT

weapon_aug_cu_anime_aug_light_large.f049

Primul skin pe care am dori să vă împărtășim este Akihabara Accept, care a devenit disponibil în 2015. Acest skin CS:GO a făcut parte din The Rising Sun Collection și poartă numele unui cartier foarte popular din Tokyo.

Pentru a-și respecta numele, această piele folosește culori interesante, cum ar fi albastru și alb, precum și diferite inscripții japoneze. La fel ca multe piese de artă japoneză, și aceasta are o imagine a unei fete cu părul roz ținând un pistol.

Acest skin este destul de popular atunci când scrieți acest articol, motiv pentru care prețul său poate ajunge între 350 și 6500 USD. Inutil să spun că doar câțiva jucători își permit să cumpere acest skin, așa că dacă îl ai, te va face să ieși în evidență.

COPPERHEAD

weapon_aug_hy_copperhead_light_large.166

Dacă nu sunteți un fan al skin-urilor CSGO care arată ciudat și folosesc culori strălucitoare, aceasta este o opțiune pe care ar trebui să o luați în considerare cu siguranță. Copperhead nu folosește culori strălucitoare sau opere de artă ciudate care nu se potrivesc în joc. În schimb, această piele CSGO se concentrează pe maro, negru și gri.

Chiar dacă această piele nu va fi ceașca de ceai pentru toată lumea, este scumpă și poate ajunge adesea la peste 70 USD. Drept urmare, nu este o opțiune pentru toată lumea. Apropo de opțiuni, Copperhead a devenit disponibil în 2013, deoarece făcea parte din colecția The Dust.

TIGRU BENGALEZ

weapon_aug_hy_tiger_light_large.d2fe957d

Aceasta este printre cele mai interesante skin-uri din joc pentru AUG, deoarece face ca arma să arate cool. După cum sugerează și numele, această piele imită culorile găsite pe tigrul Bengal. Cu alte cuvinte, puteți găsi portocalii, alb și tone de dungi negre.

Tigrul Bengal a devenit disponibil în 2014 și a devenit rapid unul dintre cele mai populare skin-uri pentru această armă. Valoarea sa Float este între 0.06 și 0.80, ceea ce înseamnă că o puteți găsi în tot felul de condiții. În ceea ce privește prețul, cel mai mic preț pe care l-am întâlnit a fost în jur de 4 USD, în timp ce cel mai mare a ajuns la aproape 141 USD. Prețul depinde de starea pielii, precum și de multe alte lucruri.

TIJĂ FIERBINTE

Top-Unknown-CSGO-skins-Featured-Image.jp

Dacă nu sunteți un fan al skin-urilor care nu apar, Hot Rod este una dintre cele mai bune opțiuni pe care le puteți obține. Spre deosebire de alte opțiuni care folosesc o mulțime de culori și imagini diferite, aceasta se referă la roșu și negru. Aceste două culori au funcționat întotdeauna bine împreună, așa că nu ar trebui să fie o surpriză că le putem găsi mai des decât altele.

Spre deosebire de alte skin-uri CSGO pentru AUG, acesta este disponibil numai în condiții Factor New și Minimal Wear. Drept urmare, prețul său poate ajunge în mod regulat la peste 300 de dolari, ceea ce este, cel puțin, mult.

Hot Rod a devenit parte a jocului în 2013 în timpul The Assault Collection. În ciuda prețului său ridicat, de obicei puteți vedea această piele, deoarece face ca AUG să iasă în evidență.

IMPULS

weapon_aug_cu_aug_chameleonaire_light_la

Dacă roșul și negrul sunt prea puternice pentru tine, poți încerca pielea numită Momentum. Acest lucru a devenit disponibil în 2019 în timpul actualizării The Seeing The Light și a ajuns rapid la vârf din cauza prețului său. Spre deosebire de unele opțiuni de aici, care pot costa până la câteva sute de dolari, aceasta începe de la aproximativ 1.5 USD și poate ajunge până la 117 USD pentru versiunea Factory New StatTrak.

În ceea ce privește skin-urile lui AUG, folosește o selecție interesantă de culori precum verde, roșu și negru. Chiar dacă combinația nu pare atât de atrăgătoare, acest skin CS:GO face ca arma să pară futurist.

CUPLUL

weapon_aug_cu_aug_chameleonaire_light_la

În timp ce vorbim despre design futurist, trebuie să împărtășim mai multe informații despre skin numit Torque. Această piele folosește negru, alb și câteva nuanțe de galben/verde. Îl poți găsi în tot felul de condiții. Versiunea Well-Worn poate începe de la aproximativ 4 USD, dar dacă doriți un StatTrak Factory New, trebuie să fiți gata să plătiți cel puțin 14 USD.

În ciuda faptului că Valve a adăugat acest skin în 2014, acesta continuă să fie o opțiune atractivă pentru mulți jucători datorită prețului său. Rareori poți întâlni o piele atât de arătoasă la doar 4 USD.

RICOŞEU

AUG%20Ricochet_hu567e30108d7338a4a8b8d1f

Ultimul skin pe care am dori să vi-l împărtășim în acest articol se numește Ricochet. Pentru a-și respecta numele, această piele oferă un model de culoare interesant de linii negre și turcoaz care par să ricoșeze de mai multe ori. Revista în sine este vopsită cu gri mat, ceea ce este bine pentru că liniile ies.

Unul dintre cele mai bune lucruri despre această piele este prețul său. Dacă aveți un buget limitat și nu doriți să cheltuiți mulți bani, aceasta este una dintre cele mai bune opțiuni, deoarece o puteți găsi la doar 0.05 USD. Dacă doriți să aveți tot ce este mai bun din ce este mai bun, trebuie să fiți gata să plătiți în jur de 3 USD pentru un StatTrak Factory New.

Ricochet a devenit disponibil în CSGO în 2015, când a făcut parte din Actualizarea de iarnă a CS:GO.

-> Sursa <-

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate