Sari la conținut

[Știri - VALORANT] - Riot Games va începe să înregistreze chat-ul vocal al jucătorilor toxici și abuzivi!


dRama t i c a

Postări Recomandate

valorant-tpm2-0-windows11-cheaters-1068x

 

Din 13 iulie 2022, Riot Games va înregistra discuțiile vocale ale unor jucători din Valorant.

Creatorul League Of Legends și-a anunțat anterior, anul trecut, decizia de a-și schimba politicile de confidențialitate și termenii serviciului, solicitând posibilitatea de a înregistra și evalua conversațiile pentru a preveni comportamentele nepotrivite și ofensatoare în rândul utilizatorilor.

Într-adevăr, Riot Games încearcă de ceva timp să pună capăt comportamentului neadecvat al unor membrii ai comunității Valorant, iar una dintre soluțiile puse în aplicare a fost posibilitatea de a compune o listă de cuvinte mutante.

Compania a încercat să liniștească utilizatorii cu privire la confidențialitate, explicând că soft-ul nu va monitoriza jocul și toate conversațiile, ci doar pe cele cu un jucător raportat pentru comportament necorespunzător. Riot Games a adăugat că informațiile vor fi șterse odată ce situația va fi rezolvată, așa cum se întâmplă în cazul rapoartelor privind mesajele de chat. Cel mai probabil, în iulie, sistemul va fi testat, iar apoi vom începe să facem comunitatea mai sigură.

Sursa www.gametimers.it

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate