Sari la conținut

[Fotbal] Mihai Stoica a dezvăluit de ce a plecat Valentin Gheorghe de la FCSB: „Nu era printre preferații lui Gigi Becali!”


Ciudățel

Postări Recomandate

maxresdefault.jpg

„O echipă despre care am aflat azi că joacă în Istanbul, chiar dacă se cheamă cum se cheamă. A fost dorința lui să meargă. Gândiți-vă că el nu era titular anul trecut, când Florinel Coman nu era. El e atacant lateral stânga, clar. În dreapta a jucat din conjunctură. Vă spun cu toată sinceritatea, mie îmi pare rău că pleacă pentru că țin mult la el. Îmi place și ca jucător, dar și ca om. Un băiat excepțional, de vestiar, nu are cum să te supere vreodată.

Nu era printre preferații patronului și asta o spun sincer. El vrea altceva acolo. Gigi vrea atacanții să aibă potențial, să câștige bani dacă îi vinde. Vali are 25 de ani, n-are un gabarit deosebit, folosește ambele picioare, are viteză bună, dar nu prindea minute. În mod normal, ar fi prins mai puține minute decât anul trecut dacă toți jucători erau apți. Și ce variante avea în față? Coman și Octavian Popescu. Așa are șansa să joace în Turcia, un salariu dublu, iar acolo poate să se impună și să își facă viața”, a spus Mihai Stoica

sursa

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate