Sari la conținut

[ȘTIRI] G2 ESPORTS LEC SUMMER PREVIEW, THE KINGS OF EUROPE


Erikutz

Postări Recomandate

image.thumb.png.42c388c7131942cd440e9d184b84ed43.png

 

Cu LEC 2022 Summer Split se apropie rapid, să ne uităm la echipele care concurează! Consultați Previzualizarea de vară G2 Esports LEC.

Vineri aceasta, prima zi a Sezonului de vară al LEC, și cele 10 echipe participante sunt dornice să arate cum s-au îmbunătățit în extrasezon! Miza este și de această dată mai mare, cu Campionatul Mondial din 2022 din toamnă. Dar cine vor fi cele trei echipe care se vor ridica deasupra tuturor și își vor asigura un loc în Worlds?

Cel mai mare candidat nu doar pentru primii trei, ci pentru primul loc este, desigur, G2 Esports, echipa care reprezintă Europa pentru primul turneu internațional din acest an, Mid-Season Invitational. După o spectacol catastrofal vara trecută, în care echipa nu a reușit să facă Worlds, era timpul să reconstruim. Organizația l-a semnat pe Sergen „BrokenBlade” Celik, care se întorcea de la LCS. Alături de el i-au semnat pe jucătorii începători Victor”Făcut„Lirola de la ERL spaniol și Rafael”Targamas” Crabbé de la Karmine Corp de la LFL. Acesta din urmă fiind de două ori câștigător de Masters UE până la momentul în care G2 l-a primit ca sprijin.

image.png.6c914f58fa529d550d64b043dbf12c67.png

 

Cu această formație, echipa a arătat mult mai bine, deși nu a putut intra în top 3 în prima jumătate a Spring Split. Dar se distrau și făceau meme și semănau cu vârful G2 mai mult decât în vara anului 2021. Ei au terminat cu un record de 11-7 în sezonul regulat, chiar în spatele Misfits Gaming, în timp ce Rogue și Fnatic s-au luptat pentru primul loc. În playoff, ei au pierdut primul meci cu 1-3 în Upper Bracket împotriva rivalilor de lungă durată Fnatic și au fost doborâți în Lower Bracket. Dar apoi au avut un fel de trezire și au ajuns în finală cu un record perfect, învingând Team Vitality, Misfits Gaming și Fnatic în revanșă, fără a pierde niciun meci în Rift. Apoi au avut o prezentare dominantă în finala de primăvară împotriva lui Rogue, unde l-au învins pe Andrei”Odoamne” Pascu și co 3-0.

 

image.png.d1673e6160ddf557029109b4ae9e78e0.png

 

Au continuat să fie sămânța europeană în MSI și pur și simplu nu s-au putut opri. Și-au încheiat grupa cu un record de 8-0, apoi au început etapa Rumble, învingându-l pe legendarul Lee "escroc” Sang-hyeok și T1. După ce au trecut cu 4-0, au încetinit puțin, dar au reușit totuși să învingă Evil Geniuses. După ce au ajuns în playoff, s-au luptat încă o dată cu T1, dar Campionii LCK nu i-au lăsat să ajungă la luptele de echipe ale jocului târziu, unde G2 excelează.

Ei se întorc acum în Europa pentru a provoca pe toată lumea și a ajunge din nou în vârf. Pe lângă echipa stivuită și jucători legendari precum Marcin”Jankos”Jankowski și Rasmus”Sepci” Borregaard Winther, au un alt as în mânecă – mulțimea. Summer Split readuce fanii înapoi în Berlin LEC Studio, ceea ce va fi un impuls uriaș pentru echipă, deoarece caps-urile s-au transformat din nou în Claps în primăvară, unde Riot a lăsat spectatorii să intre în Playoff. Ultima împărțire s-a încheiat grozav pentru echipă, dar pot reuși din nou?

 

 

Sursa:  Click Aici 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate