Sari la conținut

[FOTBAL] Ce i-a transmis Adi Popa lui Keșeru înainte să semneze cu FCSB. ”E ca și cum m-aș uita în oglindă”


Ciudățel

Postări Recomandate

image.png.142b57121f8b8741c15b26611e63b2d4.png

 

”Vorbesc cu el (n.r. - Keșeru) zilnic. E ca și cum m-aș fi uitat în oglindă. Doar că n-a mai fost pandemia, ca să intre în șomaj, dar, na..

Când a semnat, eu i-am spus la ce să se aștepte, nu să nu semneze. Cât a fost Edi și lucrurile s-au întâmplat normal, a fost ok, a jucat, a marcat goluri pe bandă rulantă, după care s-a revenit la vechile practici”, a spus Adi Popa  

 

"Vrem să o luăm treptat și într-o perioadă mai scurtă sau mai lungă să facem din UTA Arad o echipă redutabilă a Ligii 1, care să-și dorească să joace în cupele europene. Am cerut sprijin conducerii, mi-au dat mână liberă să aduc jucătorii pe care eu îi doresc. Se fac eforturi destul de mari pentru a aduce jucători ca Claudiu Keșeru. E un jucător pe care mi l-am dorit. 

Mi s-a oferit un buget de transferuri pentru jucători. Pot să aduc 4-5 jucători, sau doar unul. Nu s-a terminat bugetul cu Cladiu Keșeru. El urmărește performanța și premierea lui va fi cu ce performanță va face.

Am nevoie de un antrenor secund în teren. Pentru a vedea ce înseamnă să ai o mentalitate sănătoasă și atâția ani a jucat în străinătate, atât timp cât el se antrenează 100%, mai ales că noi știm cum să gestionăm constanța sa, eu zic că echipa națională are nevoie de Claudiu Keșeru”, a declarat Ilie Poenaru

sursa

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate