Sari la conținut

[STIRI LUME ] Amenințare cu bombă la un mall din sectorul 1. Persoanele din interior, evacuate


Andt.

Postări Recomandate

O persoană, încă neidentificată, a trimis, sâmbătă, un e-mail, prin care a reclamat existența unei bombe la un mall din sectorul 1 al Capitalei.
Mai multe mașini ale Jandarmeriei și Poliției, dar și ale SRI s-au deplasat la fața locului.

62263746.jpg

„Astăzi, 4 iunie 2022, Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București a fost sesizată de către o structură a Jandarmeriei, cu privire la faptul că o persoană a sesizat prezența unui dispozitiv periculos în incinta unui complex comercial din sectorul 1. S-a dispus evacuarea persoanelor aflate în interior, iar specialiștii pirotehnicieni efectuează verificări specifice.”, informează Biroul de presă al DGPMB.

„În urma primirii unei alerte cu bombă, centrul comercial Băneasa Shopping City a fost imediat evacuat pentru a menține siguranța angajaților, chiriașilor și vizitatorilor săi. Precizăm că nu a avut loc niciun incident, situația fiind sub control, iar activitatea va fi reluată de îndată ce va fi posibil. Vom reveni cu mai multe amănunte în scurt timp. Ne cerem scuze pentru disconfortul și neplăcerile cauzate vizitatorilor Băneasa Shopping City.”, au transmis reprezentanții mall-ului.

SURSA : CLICK AICI

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate