Sari la conținut

[Stiri lume] George Simion, scandal și îmbrânceli cu paznicii Digi24, după ce a încercat să intre neinvitat în sediul televiziunii


Postări Recomandate

image.thumb.png.ff98c42742d89b9abe897511f7ebde7b.png

George Simion a încercat, miercuri seară, să intre în sediul televiziunii Digi24, invocând dreptul la replică după ce ministrul energiei Virgil Popescu a spus, în cadrul unei emisiuni, că AUR urmărește interesele Rusiei, potrivit PaginadeMedia.
 

Liderul AUR a fost oprit de paznicii postului de televiziune. În imaginile postate live chiar de George Simion pe Facebook se vede cum acesta se îmbrâncește cu angajații Digi24 și țipă la ei. „Dragi prieteni, la Digi24, în total dispreț față de legea audiovizualului l-au chemat pe hoțul Virgil (n.r. – Virgil Popescu, ministrul energiei), dar pe noi nu ne-au chemat”, spune Simion în timp ce se îndreaptă spre ușile de acces în televiziune.

Liderul AUR a fost oprit de angajații de pază ai clădirii. „Autorităţile statului sunt la dispoziţia Digi24.

Aici e UM Digi24. E sediul SRI”, a mai spus Simion. După ce mai multe echipaje de poliţie au venit, fiind chemate de angajaţii Digi24, Simion a fost condus în afara curţii televiziunii.

https://www.facebook.com/watch/george.simion.unire/

Președintele AUR a refuzat să părăsească incinta în primă fază, cerând să fie adus cineva din conducerea postului pentru a-l primi în direct, dar după sosirea poliţiştilor a acceptat să iasă în stradă.
 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate